Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szedett már vki "növesztőszert...

Tomi8521 kérdése:

Szedett már vki "növesztőszert"? Milyet? Mennyi volt? Tényleg nőttél? :D

Figyelt kérdés
Felfelé akarok nőni....csak mielőtt elkezdeném szedni a leghatásosabbat meg akarom keresni...
2011. márc. 15. 07:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Növesztöszer nincs, amiket kapni lehet, azok csak annak hoznak hasznot, aki forgalmazza.

Esetleg orvosi felügyelettel lehet növekedési hormonokat adagolni, de azt is csak nagyon indokolt esetben, mert sok mellékhatása van.

2011. márc. 15. 07:49
 2/14 A kérdező kommentje:
.d oké de akkor is szedni fogok v hemgoxet v vmi mást....idáig hemogex
2011. márc. 15. 10:12
 3/14 anonim ***** válasza:
A növekedésbe igazán csak addig lehet beavatkozni, amíg a "növekedési porcok" nem csontosodnak el. Ebben az életkorban az ember többnyire nem maga dönti el, hogy milyen szert zabál be, később pedig már nem lesz ilyen jellegű hatása (mellékhatása viszont ugyanúgy - pont ez utóbbiak miatt van igencsak szűkre szabva, hogy mikor indokolt belenyúlni a gyerek növekedésébe). Felnőtt embernél elvben - tudomásom szerint - van lehetőség pár cm-t növeszteni, mégpedig úgy, hogy ortopédiai műtét során elfűrészelik a hosszú csöves csontokat az alsó végtagokon, és a törvégeket gyógyulás közben folyton távolítják. Ez igen lassú folyamat, hónapokig tartó tortúra rengeteg szövődménnyel, nem hatékony (sokat nem nőhet vele az ember), és nem is lesz arányos az eredmény (hiszen a gerinc ill. karok nem nyúlnak, csak az alsó vágtagok). Szóval ez van, én sem örülök neki, hogy elvisznek a talajmenti fagyok, de most már hiába reklamálnék a szüleimnél...
2011. márc. 16. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Utána olvastam ennek a hemogexnek, de ez nem fog hosszában növeszteni, nem is ígérik a leírásban. GH "újrahasznosító enzim" vagy mi van benne, ami majdnem ugyanolyan, mintha több GH-t termelne a szervezeted. Ennek vannak mellékhatásai is, pl. acromegalia [link]
2011. márc. 17. 09:21
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi medikuss meg előtte lévő

de akkor ez a hemogex csak 1 sima fehérje izé?:o

és az a super growth az átb4szás?

2011. márc. 17. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugh ha novekedesben vagy ne szedj ilyeneket mert teljesen bekavar a hormonhaztartasodba.

Az agyad azt ss fogja tudni hogy most osztrogent vagy tesztoszteront termeljen meg honnan a picsbol jona sok GH.

Aztan amikor abbahagyod meg mar nem fog termelni, mert hozzaszokozt higy kivulrol megkapja.

Szerintem inkabb sportolj valami: ropi, kosar. Es aludj rendes idoket, mert a GH alvas kozbrn termelodik.

Ha felnott vagy akkor mar csak a csontos fureszelos dolog van... Mint ahogy Medikuss is irta ha mar elcsontosodtak a csontvegek nem fogsz noni hormonoktol, vajon a lagy/ porcos reszek nonenek??? Ful, orr ilyesmi? Nah Medikuss mi a velemenyed?

Sztem am a fureszelos dolog nem eri meg max. Ha nagyon nagyon kicsi vagy.

2011. márc. 17. 16:31
 7/14 A kérdező kommentje:

180 vagyok 16 éves kosarazok:))) és írányító vagyok:S de még kéne nőnöm 10-15 centit azért raktam fel ezt a kérdést

am mennyit kéne aludnom?:D

2011. márc. 17. 16:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, az úgynevezett "kiálló részek" nőnének, orr, fül stb., amitől az ember arca nem feltétlenül lesz túl esztétikus. Az acromegalia gyakorlatilag ezt jelenti.
2011. márc. 17. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy az acromegalia nemcsak a "kiálló részek" növekedésével (és az arc eldurvulásával) jár, hanem igencsak megnő a cukorbetegség és magasvérnyomás kialakulásának valószínűsége is (a tegnap 22:10-es).
2011. márc. 17. 17:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Kerdezo: arra ne szedj, eleg magas vagy es ha 16 vagy akkor meg nohetsz is!

Ugh ti hanyadevesek vagytok vagy mar esetleg vegezetek?

Am a keze/laba is megno, en ugy emlekszem bioszrol...

2011. márc. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!