Szedett már vki "növesztőszert"? Milyet? Mennyi volt? Tényleg nőttél? :D
Növesztöszer nincs, amiket kapni lehet, azok csak annak hoznak hasznot, aki forgalmazza.
Esetleg orvosi felügyelettel lehet növekedési hormonokat adagolni, de azt is csak nagyon indokolt esetben, mert sok mellékhatása van.
köszi medikuss meg előtte lévő
de akkor ez a hemogex csak 1 sima fehérje izé?:o
és az a super growth az átb4szás?
Ugh ha novekedesben vagy ne szedj ilyeneket mert teljesen bekavar a hormonhaztartasodba.
Az agyad azt ss fogja tudni hogy most osztrogent vagy tesztoszteront termeljen meg honnan a picsbol jona sok GH.
Aztan amikor abbahagyod meg mar nem fog termelni, mert hozzaszokozt higy kivulrol megkapja.
Szerintem inkabb sportolj valami: ropi, kosar. Es aludj rendes idoket, mert a GH alvas kozbrn termelodik.
Ha felnott vagy akkor mar csak a csontos fureszelos dolog van... Mint ahogy Medikuss is irta ha mar elcsontosodtak a csontvegek nem fogsz noni hormonoktol, vajon a lagy/ porcos reszek nonenek??? Ful, orr ilyesmi? Nah Medikuss mi a velemenyed?
Sztem am a fureszelos dolog nem eri meg max. Ha nagyon nagyon kicsi vagy.
180 vagyok 16 éves kosarazok:))) és írányító vagyok:S de még kéne nőnöm 10-15 centit azért raktam fel ezt a kérdést
am mennyit kéne aludnom?:D
Kerdezo: arra ne szedj, eleg magas vagy es ha 16 vagy akkor meg nohetsz is!
Ugh ti hanyadevesek vagytok vagy mar esetleg vegezetek?
Am a keze/laba is megno, en ugy emlekszem bioszrol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!