Lenéztem egy lámpával a torkomba, mit láttam?
csirkecsont
a nemreg elfogyasztott csirkepaprikas okozhatta
nem lesz semmi gond nyugi :)
Azt gondolom, hogy nem rendellenesen oda került dolog:D
Szóval a nyelvcsontomat láthatom? Vagy milyen csont látható ilyen egyszerű vizsgálatnál? Ez normális? 98%-ban biztos vagyok, hogy az csont.
Talán a gége fedő porcot láthatom.Igen, ilyesmi! Az normális, hogy ezt én látom,szimpla szájtátással?
Így nem tudok elaludni szerintem, amíg nem tudom mi az..:D
http://www.youtube.com/watch?v=dxsUUhkOvT0
Itt a srác "megmutatja" a gégefedőjét... Igen, lehet látni szájon át...
Nem amúgy nincsenek panaszaim, maximum, hogy tök hangosan iszom, de az lehet, hogy nem ettől van:D
Azért nem kell, hogy ennyit erölködjek, mint a srác a videóban, inkább ilyesmi, mint a csajnak az elején.*
Nekem nem piros amúgy, hanem rendes csontszínű, törtfehér.Ez lehet, hogy azért van, mert most pont fáj a torkom(begeg vagyok, elkaptam valami nyavalyát a héten) és gennyes vagy ilyesmi, tehát ez a szín sem rendellenes?
*a csaj a videóban:
Nem tudom, én nem vagyok gégész... Azonban az is tuti, hogy betegségtől is változhat a szín: van, akinek a nyelve lesz fehér lepedékes, ha beteg.
Ja, meg egyszer én is így nézegettem a torkomat, és észrevettem, hogy valami fehér cucc van a torkom hátulján, a nyelvem tövén, meg végig le... Beparáztam, hogy mi a rák lehet; aztán rájöttem, hogy joghurtot ettem előtte... -.-
Amúgy meg nem hiszem, hogy ez rendellenes lenne, illetve ha az lenne, akkor tuti lenne más tünete is. Szerinted hányan nézegetik a gégefedőjüket (sokan azt se tudják, hogy hol van); és veszik észre, hogy más színű? :) Ne ess abba a csapdába, hogy túl sokat csekkolgatod magad, mert aztán jön a hipochondria, amiről tudnék mesélni.. :D
Mindenesetre ha nagyon zavar, és tényleg stresszel, meg nem tudsz miatta aludni, elmehetsz a dokidhoz, vagy a fül-orr-gégészhez (nem kell beutaló), és megmutathatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!