Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ráesett a szekrény a lábamujjá...

Ráesett a szekrény a lábamujjára. Véraláfutásos lett és fel van dabadva. Mivel lehet kezelni?

Figyelt kérdés

a szekrénynek felszakadt a teteje és ráesett a nagylábam ujjára, és váraláfutásos lett és fel van dagadva és fáj mint a ********.

vizezem, de mivel lehet kezelni ?

2011. márc. 10. 18:40
 1/5 tetris ***** válasza:

Ha belilult, és feldagadt, akkor lehet, hogy eltört a lábadújja. Tudod mozgatni?

Én egyszer az ágy lábába rugtam bele. Na úgy még azóta se káromkodtam, mint akkor.

2011. márc. 10. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
sajog, fáj folyamatosan de tudom mozgatni.
2011. márc. 10. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint folyamatosan fáj, rá is tudok állni, szóval szerintem nem tört el. persze még így frissen nem tudok menni normálisan, de rá tudok nehézkedni és tudom mozgatni a nagylábujjamat
2011. márc. 10. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
na meg kicsit mozoghatnéka van. lehet, hogy remeg a lábam, de kicsit jobb akármilyen furcsán hangzik, jobb ha kicsit mozgatom
2011. márc. 10. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Jeg es ecetes borogatas!

HA tudod mozgatni, akkor nem valoszinu, hogy elvan torve.

Viszont ha valoban nem lett eltorve, akkor mindig mozgasd meg, mivel az jot fog tenni a serult izuleteknek, s igy konnyebben fog gyogyulni.

2011. márc. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!