Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a szívemmel?

Fibbrizzo kérdése:

Mi lehet a szívemmel?

Figyelt kérdés
Már lassan 3-4 éve jött elö nálam hogy néha sőt elég gyakran fáj a szivem mintha nyomás lenne vagy nem is tudom de aztán elmulik .Tavaly voltam dokinál megvizsgált azt mondta nincs semmi baja.3 szor mentem vissza hogy adjon beutalot a kardiologiára .Viseltem 1 napig ilyen kis müszert ami rögziti a szivemröl az adatokat meg voltam ultrahangon is de semmit sem találtak .Azota is ugyanugy fáj .Tudtok valamit hogy mitöl lehet ?
2011. márc. 9. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran jelentkezik ez? állandó?

Mert időszakosan jelezhet stresszt, nekem pl stresszhelyzetben nagyon tud fájni, de én is egészséges vagyok. És ha megszűnik az aggodalmam, akkor látványosan elmúlik, pár perc alatt :)

2011. márc. 9. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:
elég stresszes az életem föleg a munkahelyen na meg család gondjaim vannak .amugy 23 vagyok
2011. márc. 9. 15:34
 3/5 A kérdező kommentje:
és igen van hogy minden nap de már volt hogy 1 hétig nem volt
2011. márc. 9. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Pannangin, E Vitamin a szív barátai. Esetedben több lehetséges ok is fennállhat. Akár vérszegény is lehetel, vagyis vashiányos. Vashiányos állapotoknál is elő szokott fordulni ilyen tünet. De próbáld ki a legelső készítményeket amiket leírtam. Vény nélkül kaphatók és nem drágák. Jó egészséget.
2011. márc. 9. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!