Normális ez ilyen korban?
Figyelt kérdés
Szerintem fiatal vagyok még ahhoz hogy fáj a hátam reggelente,fáj a derekam, éjjel arra kelek hogy nem tudok megmozdulni mert úgy belenyilal a hátamba...Párna nélkül alszom, hátha ez jobb...szerintetek jó tesz hogy párna nélkül alszom?Szerintetek normális hogy ilyen fiatalon vannak ilyen gondjaim?18/L2011. márc. 8. 20:17
1/6 anonim válasza:
szia!
Ne sajnálj rá egy napot, menj el ortopédiára, és kérj röntgent is.
Gyógymasszőr vagyok, hidd el, nagyon sokféle betegség lehet. Nem mind igazi betegség, de lehet az is.
Lehet, hogy a csigolyád csúszott félre egy kicsit, lehet tartás probléma, nem kezelt gerincferdülés stb.
Ha elmégy egy orvoshoz, ő majd megmondja, hogy mit kell tenned.
2/6 anonim válasza:
Nekem is már vagy egy hete fáj a nyakam minden reggel, a hátam, alig tudok behajolni megmosakodni. Este párnán nem is tudok aludni mert 5 perc alatt megfájdul a nyakam. :S
16/F
3/6 A kérdező kommentje:
:S Muszáj leszek elmenni, és az szerinted jó hogy párna nélkül alszom, vagy ez hülyeség?
2011. márc. 8. 20:22
4/6 anonim válasza:
szerintem ez a nem mozgástól lehet.sokat ülsz és fekszel esetleg hirtelen sokat dolgozol vagy mozogsz.vagy esetleg nehezet emeltél és meghúzódott a hátad ami akár 2-3 hétig is gyógyulhat.
5/6 A kérdező kommentje:
sajnos régebb óta van ez nálam mint 2-3 hét...1éve kb...
2011. márc. 8. 22:08
6/6 anonim válasza:
értem.hát akkor érdemes elmenned dokihoz.lehet h fürdöbe is menned kell valószínü h elég sulyos gerincbrobléma mivel fiatal vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!