Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megfáztam és most ingerli az...

Megfáztam és most ingerli az orromat valami, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan h*lye érzés 1ik pillanatról a másikra bekönnyezek tőle
2011. márc. 6. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Vírus. Én Nasivin orrcseppet használtam, de 3-4 napig akkor is ilyen könnyezős maradt a helyzet. Maradj otthon, feküdd ki. Sanszosan magas lázad is lesz.
2011. márc. 6. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha biztos vagy benne, hogy megfáztál, tuti nem vírus, akkor Aspirin Komplexet szednék.
2011. márc. 6. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát lázam nincs, de itthon nem maradok mert kell igazolás gyógyszereket kiváltani annyit meg nem ér az egész.

Ad 2fajta gyógyszert az orvos annak a negyede elég ahhoz h rendbe jöjjek.

2011. márc. 6. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Coldrex tabletta vagy forró ital.Más a Neocitranra esküszik, nekem a Coldrex vált be.Emellett ilyenkor mindig szedek nagy adag C-vitamint legalább 1 hétig, esténként fokhagymát eszegetek nyersen, kamillateát vagy hársfateát iszom mézzel,és sós vízzel öblögetem a torkom.Az orrjáratokat is langyos, enyhén sós vízzel mosd át, ezt már most megteheted. Szódabikarbónás langyos vízzel gargalizálj!
2011. márc. 6. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Hmm köszi szépen :) Aranyos vagy.
2011. márc. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!