Van olyan aki kigyógyult a hiperhidrózisból? Hogy?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar...Sokszor gépelni is alig tudok egyfolytába törölgetnem kell a kezem.Amikor stresszhelyzetbe vagyok v. ha pl csajjal.Igen, ez akadályoz meg komoly kapcsolatok kialakításában.Utűlok kezet fogni mert csomószor...Bármit kipróbálnék h eltűnjöön...Légszi segítsetek...
2011. márc. 6. 06:54
1/8 anonim válasza:
Nekem nem a kezem izzadt. A leírásod alapján a stressz is kiváltja. Segíthetnek enyhe nyugtató-stresszoldó gyógyszerek, helyileg meg a Solutio Andisudorica nevű oldat, nagyon hatásos.
2011. márc. 7. 21:26
2/8 A kérdező kommentje:
Van, hogy száraz úgy, hogy be is tudnám kenni...Hát sajna elég stresszelős vagyok...:/ Mindenképpen kipróbálom amit írtál, ez így nem mehet tovább:S Köszönöm szépen:O
2011. márc. 7. 21:30
3/8 anonim válasza:
Napközben ne használd, hanem mielőtt lefekszel, moss kezet szappannal, töröld meg és utána kend be a kezed egy vattagombóccal, vagy kozmetikai koronggal az oldattal. Ne legyen nagyon csicsogós a vatta, mert a hatás nem fokozódik a mennyiségtől. Ha teheted, éjszakára húzz fel egy cérnakesztyűt, hogy esetleg ne legyen foltos az ágynemű. Másnap reggel bő szappanos vízzel mosd le a kezeidről az oldatot, töröld szárazra és ha minden jól megy, aznap már nem fog izzadni a kezed. Ismételd meg ezt 3-4 napig, aztán próbálj meg kihagyni egy napot, nézd meg, hogy a szer nélkül van-e változás.
Sok szerencsét.:)
2011. márc. 7. 21:47
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Holnap megy is patikába...Ha jól néztem vény nélkül kapható 400-ér...:) Felküldök hnap 1 adagot:)
2011. márc. 7. 21:53
5/8 anonim válasza:
Igen, vény nélküli, Naturland-os termék.
Közben eszembe jutott, hogy éjszakára a kesztyű még azért is fontos lenne, hogy ne nyúlj a szemedbe a kezeddel még véletlenül sem, mert eléggé csípné a szer, a timsóhoz hasonlóan összehúzó hatású. A kezed pórusait, kivezető csövecskéit is összehúzza, ezért várható, hogy csökken-megszűnik a tenyérizzadás.
2011. márc. 7. 22:08
6/8 anonim válasza:
én kipróbáltam azt a Solutio Andisudoricat.. de nekem sajna nem használt..:( és fogalmam sincs mi használna.. sok mindent kipróbáltam..
2011. márc. 7. 22:32
7/8 anonim válasza:
Nekem is gondom volt/van ezzel. Mikor elmondtam az orvosnak, az volt az első kérdése, hogy sokat stresszelek-e. Igen, eléggé sokat stresszelek.. Szóval a stressztől, izgalomtől, idegeskedéstől stb van állítólag. Nekem főleg akkor jelentkezik a "baj",amikor valami miatt izgulok. Pl dobolok, s eléggé kellemetlen szokott lenni, hogy amikor emberek előtt kell játszani, ugy elkezd izzadni a tenyerem,hogy volt már, hogy kicsusszant az ütő a kezemből mert tiszta víz volt... :D
2011. márc. 8. 08:50
8/8 driud válasza:
én is dobolok és velem is mindig ez van:) nem egy szép dolog. amúgy az ember szerintem csak egyre jobban stresszel emiatt és végül is a dolog önmagát gerjeszti. én próbáltam jógázni is, de nem igazán használt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!