Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék Hölgyeim és...

Kíváncsi lennék Hölgyeim és Uraim, hogy ki az aki rendszeresen használ bidét WC után?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg nincs is otthon?

Avagy azt sem tudod, hogy mi az?

2011. márc. 5. 22:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs itthon, de senkinek nem származott ebből még egészségügyi problémája. Én amúgy arra lennék kíváncsi, hogy egy bidétől(bocs,kettőtől) miért lesz valaki ilyen beképzelt és arrogáns?
2011. márc. 5. 22:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mi az, de nekem nincs itthon, igaz nem is érzem, hogy szükségem lenne rá. A reggeli zuhany előtt szoktam elvégezni a "nagydolgomat". De ha például a munkahelyemen kell vécéznem - ott sincs bide - akkor sem érzem magam kényelmetlenül, mert engem megtanítottak a papír használatára. Néhány ismerősömnél van sznobságból, de ők se használják.
2011. márc. 5. 22:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, nyissak-e új kérdést ezért. Meglepődtem, hogy mindenki rohan wc után zuhanyozni. Én vagyok defektes, hogy nem teszem? Oo

Ha már nincs bidénk....

2011. márc. 5. 22:48
 14/27 A kérdező kommentje:

22:46

"egy bidétől(bocs,kettőtől) miért lesz valaki ilyen beképzelt és arrogáns?"

Jó hüüülye hozzáállásod van!!

Ezek szerint aki fogat is mos az még beképzeltebb??!

(De sötétét vagy drágám!)

2011. márc. 5. 22:52
 15/27 anonim ***** válasza:

22:48! Második 22:46 vagyok. Én se rohanok minden nagydolog után zuhanyozni. Csak reggel mindig zuhanyzok és vécézek, mielőtt dolgozni megyek, így ez az ésszerű sorrend.

Első 22:46! Ezen nagyot röhögtem. Megválaszolom a kérdésedet: nem csodálom, ha ennyire arrogáns, a bide használat (legalábbis számomra) nem éppen a kellemes élmények közé tartozik.

2011. márc. 5. 22:53
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

22:48 én pl nem rohanok.

Lehet igénytelen vagyok (annyira sokszor dobálóznak ezzel a szóval itt) de én szintén tudom használni a wcpapírt.

Persze alap, hogy minden nap fürdök, tehát le van tudva a mosakodás "ott" is.

2011. márc. 5. 22:54
 17/27 anonim ***** válasza:
22:46-os vagyok. Drágám, az, hogy azt gondolom, arrogáns vagy, nem a hozzáállásom,hanem a véleményem, és nem arról, hogy bidét használsz, hanem rólad, a stílusodról. ÉS hogy jön ide a fogmosás? Kicsit mér kategória, nem?
2011. márc. 5. 22:56
 18/27 anonim ***** válasza:
* más kategória
2011. márc. 5. 22:57
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, meséld már el, hogy mit tud egy bidé, amit egy kézi tus nem? A tusfürdő habját is ezerszer könnyebben le lehet mosni a tus vízsugarával, mint amikor kézzel lötykölöd az alsófeledre a vizet a bidé csapjából. Ráadásul tekereghet rajta az ember, hogy elöl is, hátul is rendesen le tudja mosni. Én maradok a kádnál és a tusnál.
2011. márc. 5. 23:03
 20/27 anonim ***** válasza:
szerintem sem elégíti ki a teljeskörű mosakodás körülményeit
2011. márc. 5. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!