Nálunk sincs itthon, de senkinek nem származott ebből még egészségügyi problémája. Én amúgy arra lennék kíváncsi, hogy egy bidétől(bocs,kettőtől) miért lesz valaki ilyen beképzelt és arrogáns?
2011. márc. 5. 22:46
12/27 anonim válasza:
Tudom, hogy mi az, de nekem nincs itthon, igaz nem is érzem, hogy szükségem lenne rá. A reggeli zuhany előtt szoktam elvégezni a "nagydolgomat". De ha például a munkahelyemen kell vécéznem - ott sincs bide - akkor sem érzem magam kényelmetlenül, mert engem megtanítottak a papír használatára. Néhány ismerősömnél van sznobságból, de ők se használják.
2011. márc. 5. 22:46
13/27 anonim válasza:
Nem is tudom, nyissak-e új kérdést ezért. Meglepődtem, hogy mindenki rohan wc után zuhanyozni. Én vagyok defektes, hogy nem teszem? Oo
Ha már nincs bidénk....
2011. márc. 5. 22:48
14/27 A kérdező kommentje:
22:46
"egy bidétől(bocs,kettőtől) miért lesz valaki ilyen beképzelt és arrogáns?"
Jó hüüülye hozzáállásod van!!
Ezek szerint aki fogat is mos az még beképzeltebb??!
(De sötétét vagy drágám!)
2011. márc. 5. 22:52
15/27 anonim válasza:
22:48! Második 22:46 vagyok. Én se rohanok minden nagydolog után zuhanyozni. Csak reggel mindig zuhanyzok és vécézek, mielőtt dolgozni megyek, így ez az ésszerű sorrend.
Első 22:46! Ezen nagyot röhögtem. Megválaszolom a kérdésedet: nem csodálom, ha ennyire arrogáns, a bide használat (legalábbis számomra) nem éppen a kellemes élmények közé tartozik.
2011. márc. 5. 22:53
16/27 anonim válasza:
22:48 én pl nem rohanok.
Lehet igénytelen vagyok (annyira sokszor dobálóznak ezzel a szóval itt) de én szintén tudom használni a wcpapírt.
Persze alap, hogy minden nap fürdök, tehát le van tudva a mosakodás "ott" is.
2011. márc. 5. 22:54
17/27 anonim válasza:
22:46-os vagyok. Drágám, az, hogy azt gondolom, arrogáns vagy, nem a hozzáállásom,hanem a véleményem, és nem arról, hogy bidét használsz, hanem rólad, a stílusodról. ÉS hogy jön ide a fogmosás? Kicsit mér kategória, nem?
2011. márc. 5. 22:56
18/27 anonim válasza:
* más kategória
2011. márc. 5. 22:57
19/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, meséld már el, hogy mit tud egy bidé, amit egy kézi tus nem? A tusfürdő habját is ezerszer könnyebben le lehet mosni a tus vízsugarával, mint amikor kézzel lötykölöd az alsófeledre a vizet a bidé csapjából. Ráadásul tekereghet rajta az ember, hogy elöl is, hátul is rendesen le tudja mosni. Én maradok a kádnál és a tusnál.
2011. márc. 5. 23:03
20/27 anonim válasza:
szerintem sem elégíti ki a teljeskörű mosakodás körülményeit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!