Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 4 nappal ezelott mutottek...

Sunike kérdése:

4 nappal ezelott mutottek vesekovel (9mm-es) egy kis katetert (csovet) bent hagytak az lenne a kerdesem, hogy ennek a csonek alltalaban mennyi ideig kell bent lennie, hogy nem okoz kart?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdezze meg kezelőorvosát - a gyógyszerésze ebben az esetben nem tud segíteni.

:) Viccet félretéve mi tényleg nem tudjuk itt megmondani.

Amikor műtétre készül, vagy már túl van rajta érdemes felírni a kérdéseit és akkor azokat érdemes megkérdezni a kezelőorvostól. Szívesen fog válaszolni!

Egyébként most a húgycsőbe helyezett katéterről van szó? Mert igen azt cserélgetni kell bizonyos időszakonként - ed ezt én nem tudom mennyi időközönként szokták...

2011. márc. 3. 04:02
 2/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt,igen a hugyholyagban van a kateter es az orvosom 2 het mulva akarja kiszedni amit egy kisse hosszu idonek gondolok ezert kerdeztem,hogy hatha van akinek hasonlo problemaja volt.
2011. márc. 3. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

2 hét sztem nem cinkes, főleg ha a doki mondja...

ugh nem akarok hülyeséget mondani, de mintha max. 1 hónap lehetne benn ugyanaz vagy 3 hét...:S

Meg van még ilyen visszaszokási időszak is, hogy újra tudjon zárni és ne pisiljen be, mert most az izomnak nem kell dolgoznia és újra munkára kell szoktatni :)

2011. márc. 3. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2011. márc. 4. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!