4 nappal ezelott mutottek vesekovel (9mm-es) egy kis katetert (csovet) bent hagytak az lenne a kerdesem, hogy ennek a csonek alltalaban mennyi ideig kell bent lennie, hogy nem okoz kart?
Kérdezze meg kezelőorvosát - a gyógyszerésze ebben az esetben nem tud segíteni.
:) Viccet félretéve mi tényleg nem tudjuk itt megmondani.
Amikor műtétre készül, vagy már túl van rajta érdemes felírni a kérdéseit és akkor azokat érdemes megkérdezni a kezelőorvostól. Szívesen fog válaszolni!
Egyébként most a húgycsőbe helyezett katéterről van szó? Mert igen azt cserélgetni kell bizonyos időszakonként - ed ezt én nem tudom mennyi időközönként szokták...
1. vagyok
2 hét sztem nem cinkes, főleg ha a doki mondja...
ugh nem akarok hülyeséget mondani, de mintha max. 1 hónap lehetne benn ugyanaz vagy 3 hét...:S
Meg van még ilyen visszaszokási időszak is, hogy újra tudjon zárni és ne pisiljen be, mert most az izomnak nem kell dolgoznia és újra munkára kell szoktatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!