Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hajzsírosodás, mi tévő legyek?

Hajzsírosodás, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek.van egy problémám.Sajnos azt vettem észre,hogy mostanában elég gyakran zsíros a hajam,pedig rendszeresen szoktam mosni.Már elég sok hajsampont is próbáltam,de nem igazán segített egy sem.Mi lehet ennek az oka,és hogyan lehet megelőzni?
2011. márc. 1. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sűrűn mosol hajat az is okozhatja a zsírosodást. Valahol olvastam hogy az ecetes öblítés segíthet.
2011. márc. 1. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyél száraz sampont. Dm-ben, Rossmannban lehet kapni kb 4-500 Ft. Dörzsöld be vele a fejbőrödet, és frissen mosott hatású lesz a hajad. Szükségmegoldásnak jó, illetve meg tudod ritkítani a hajmosásaid számát, így olyan sok faggyú sem termelődik.
2011. márc. 1. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Ne használj zsíros hajra való sampont, mert az fokozza a zsírosodást. Normál hajra valót vegyél.

2. Max. 3-4 naponta moss hajat, inkább 4, az elején ronda lesz pár hónapig, aztán normalizálódik a helyzet.

Ha nem, akkor néhány patikában van hajvizsgálat. A barátnőmnek az rengeteget segített, igaz, neki a zsírosodás mellett (miatt!) csomókban hullott a haja. Nem olcsó, de teljesen rendbehozták neki, pedig előtte ő is mindent kipróbált.

2011. márc. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!