Mit lehet tenni ekcéma ellen?
Házi gyógymódokra is kiváncsi vagyok , akinek már volt ilyen bőr problémája vagy most is van az irja le bárta hogy mit tesz vele hogy ne viszkessen és ne legyen kellemtlen.
Segitsetek.
sok sok vizsgálat után kiderült,hogy elvileg a tejtermékekre allergiás vagyok,és ha eszek utána kijön az ekcéma...ráadásul a kozmetikumok még rátesznek egy lapáttal:(voltam gyermekgyógyásznál,bőrgyógyásznál végül is arra jutott,hogy még tovább vizsgál.-_-mostanában már nem szokott előjönni,először a viszketés és a csúnyaságra a legjobb ha iratsz kénes krémet,írtó büdi és nem túl kellemes,de csidákat művel:)hidd el,én ezt használom ha véletlenül kijön megint és rögtön elmúlik:Pés persze kerülöm a tejtermékeket.
házipraktika én a zsálya teát öntöttem a karomra anno állítólag fertőtlenítő hatású:)
Szia!
Van egy gyógyszertári krém a neve Sanatopic, mentes mindenféle káros anyagtól. Tudom még ajánlani a japán kristáylgombát is. Bekenegeted a levével az ekcémás területet és tényleg jó. 2 éves kisfiú anyukája vagyok. Ő is ekcémás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!