Pánikbetegségre segítség? Fontos!
az utóbbi időben sok a stressz az iskolában.nagyon gyenge vagyok matekból járok külön tanárhoz is ami sokba kerül és sajnos így is nehezen megy.
a másik dolog,hogy családi problémák vannak itthon.szinte minden nap veszekedés van.és emiatt nagyon sokat aggódom,stresszelek,sokszor mutatják a híradóban,hogy ezek a viták mennyire eldurvulhatnak és én ettől félek,bár tudom,hogy nálunk ilyesmi tuti nem lesz,de mindig nagyon aggódom,hogy valakinek bántódása esik,esetleg miattam.
utálom az agressziót,soha nem bántottam senkit és nem is szeretnék nem is fogok.hogy tudnék megnyugodni és legyőzni magamban ezeket a hülye és felesleges érzéseket,aggodalmakat?
iskola pszichológushoz kaptam két hét múlva időpontot.
Generalizált szorongás a "tudományos" neve annak, amit most érzel. Annyira túl vagy pörögve, hogy már minden dolog félelemérzetet vált ki nálad. Te magad is érzed, hogy ezek irracionális félelmek, de megszüntetni ezeket a kellemetlen érzéseket nem sikerült.
A megoldás házilagos módszerei:
Igyál minél több orbáncfű teát, kapható a Herbáriában, és van a patikában, és a drogériában is.
A netről tölts le magadnak relaxációs zenéket. Nagyon szépek vannak fent, csodálatos természeti képekkel. A relax zene kombinálva egy kis jógával csodákat tehet.
Ki kell kapcsolódnod valahogy. Sétálj nagyot a kutyával, fusd körbe párszor a háztömböt, rendezz nagytakarítást, menj el fodrászhoz, vásárolgass. Bármilyen tevékenység jó most, amiben örömet lelsz.
Ne maradj magadban. Legyél a barátaid társaságában, akik jókedvre derítenek, és elterelik a figyelmedet a szorongásról.
Kérdezd meg a patikust, hogy tudna-e ajánlani valami szorongásoldót, ami nem receptköteles.
Ötlet: Nálam az a módszer vált be, hogy leírtam szépen sorban mindazokat a dolgokat, amiktól paráztam annak idején. Aztán amikor kész volt a lista, végigvettem mindet, és melléírtam, hogy mi lenne a legrosszabb végkifejlet, ami megtörténhetne. A végén rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb dolog nem is olyan félelmetes, és minden bajra van megoldás.
Remélem tudtam valamit segíteni. Jobbulást kívánok!
nagyon szépen köszönöm!
sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!