Neurofibromatosis-ról hallott valaki?
Neurofibromatosisom van sajnos és kíváncsi vagyok, hogy másoknak milyen problémákat okoz.
Családotokban volt ilyen betegség?
Hány felmenőtöknek?
Mondanátok pár olyan tünetet amik nincsenek leírva?
Okoz valakinek feledékenységet, alvásproblémát???
Köszi a válaszokat.
22/N
Szia!
Van egy ismerősöm, akinek a kislánya ettől a betegségtől szenved.
Vannak fórumok ahol ezek az emberek osztják meg a tapasztalatokat. Az iwiw-en van egy klub: "együtt a neurofibromatosisos betegekért" - ha van lehetőséged lépj be! - ott biztos tudnak segíteni.
Sajnos íz iwiw vamai oknál fogva nem hajlandó működni nálunk egyik gépen sem. Hallottam róla amúgy köszi az ötletedet.
Várom a többi választ. :-)
Esetleg fel tudom venni a kapcsolatot azzal az ismerősömmel, akiről írtam neked. Ha szeretnéd, írok neki és tőle e-mail-ben bármit(!) meg tudsz kérdezni, mert ő nagyon mélyen beleásta magát ebbe a témába (és rengeteg tapasztalata van).
Nem akarom erőltetni, de segítek, ha gondolod.
Kedves Kérdező!
Az előző választ adó nagyon korrekt volt.)
Javaslom, hogy iwiw klubunkon kívül weboldalunkat is látogassa meg NF Magyarország www.neurofibromatozis.com .
Ahol sok önt érdeklő kérdésre kaphat választ.
Üdvözlettel!
Bach Rezső
NF Magyarország
Szia!
Nem tudom olvasod-e amit írok, de engem neurofibromatozissal operáltak még 93'-ban. (most 21 éves vagyok). Emlékszem erre-arra, sokat jártunk/járok dokihoz, de amúgy tünetmentes vagyok. Ha gondolod, kérdezz! :)
Én is örököltem és a lányom is örökölte sajna. elég sokat tudok róla. És itt jelezte az NF Magyarország elnöke, vegyétek fel vele a kapcsolatot.
De a " hoxa.hu "n is van egy ilyen klubbunk.
Épp most van indulóban egy kutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!