Antibiotikum vs Fogamzásgátló?
Antibiotikumot kell szednem.
A fogamzásgátló hatását gyengíti?
Régen már volt ilyen szitu, fel is hívtuk a szülésznő rokonunkat, akit úgy emlékszem azt mondta, nyugodtan szedjem semmi gond nem lesz. De nem mernék rá mérget venni!
Szia!
Ez volt az én kérdésem anno a témával kapcsolatban. Érkeztek hasznos válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__13541..
Szia!
Most én is azért nem mentem orvoshoz, mert kapásból antibiotikumot írna fel, és még csak 10 napja szedem a fogamzásgátlót, még így sem biztonságos teljesen, majd egy hónap után.Most ha még egy hétig szedném az antibiotikumot, akkor még tovább kellene várni vele.
Augmentint szedek és Jasminelle fog.gátlót.
Az augemntinből még van 3 szemem, a fogamzásgátlómat pedig ma kezdtem. Nem a fogamzásgátló szedését, azt már szedem 3.5éve, csak a következő levelet kezdtem ma.
De anyu is most mondja, hogy szerinte is azt mondta rokonunk, hogy nem kell aggódnom, attól, hogy rá van írva esetlegesen. Neki is ilyenkor kell külföldön lennie, de majd felhívom a dokit az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!