9. ben van nemiszerv vizsgálat? Ez kötelező?
Akkor lehet, hogy én valami különleges szakközépbe jártam, de ott is, és általános iskolában is volt többször státuszvizsgálat (mondjuk ez a '90-es években volt). Magasság, testsúly, látás, színlátás, fogazat,meg efféle cuccok. Nem lehet igaz, hogy manapság ilyenek nincsenek.
Egyszer szakközépben volt valami bónusz státuszvizsgálat, speciálisan fütyi-témakörben, rá is parázott mindenki rendesen, és jó pár srácnál heresérvet állapítottak meg. Ez 3. osztályban volt (tizenegyedikben). Szerintem ez kimerít egy nemiszerv vizsgálatot, és nem lepődnék meg, ha még mindig "divat" lenne az ilyesmi, mert azért ha jól meggondoljuk, ezekre szükség van.
Leírhattad volna, hogy lányokra vagy fiúkra gondolsz :)
Igen van, és kötelező!! Sőt 11.ben is van, és akkor is kötelező ;)
Ne aggódj hátha majd valami vénasszony lesz nálatok mint nálunk volt és majd élvezni fogod ahogy markolássza :D
"Igen van, és kötelező!! Sőt 11.ben is van, és akkor is kötelező ;)"
Ez egy baromság.
"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad."
Lehet h az, de nálunk így volt...
Bánki Donát Műszaki Középiskola Nyíregyháza ha érdekel...
De, igaza van annak, aki azt írta, hogy hülyeség.
NIncs olyan a magyar egészségügyben, hogy kötelező. Ha beszámítható vagy és nem ön- és közveszélyes, akkor semmilyen vizsgálatra és kezelésre nem kényszeríthetnek.
Ez van. Nem azt mondom, hogy egy szemvizsgálat miatt ki kell csapni a hisztit, de nem kötelező.
"Ha beszámítható vagy és nem ön- és közveszélyes, akkor semmilyen vizsgálatra és kezelésre nem kényszeríthetnek."
Akkor valszeg az iskolafogászat sem kötelező, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!