Mit fog velem csinálni a neurológus?
Figyelt kérdés
Ma megyek, fejfájási panaszok miatt. 16éves vagyok. Le kell vetkőzni? vagy miből áll egy ilyen vizsgálat?2011. febr. 21. 07:34
1/5 anonim válasza:
Húú, hát hogy mit csinálnak azt nem tudom, de olyan baromságokat kérdeznek h az hihetetlen. Tesóm most volt 1 hete. Mitől fáj a feje?? Hát b.meg, ha tudnám akkor nem lennék itt, nem?! Hol fáj, mutasd meg... Mutass a fejedre majd. Ha ő neki mindig fájna a feje, megfigyelné hogy mi váltja ki.... Ha tudnám mi váltja ki, nyilván azt szüntetném meg.... Ehhez hasonló kérdések, de tesóm megy MRI-re, ott majd többet meg fognak tudni. De majd írd le, h te is ilyen okos orvost kaptál-e.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösziii:) okés majd jelentkezem, ha hazajöttem:)
2011. febr. 21. 07:52
3/5 anonim válasza:
Reflexeket fognak nézni (kalapálja a térded és a talpad) valamint lenéz a szemfenekedre. Esetleg ha nagyon gondos akkor végig is tapogatja a hátad és a nyakad.
4/5 anonim válasza:
Én is voltam már sokszor. Igaza van az első válaszolónak. Én se látom semmi értelmét a dolognak. gyakorlatilag tényleg a kérdései alapján, te állítod fel a diagnózist saját magadnak. gyerekkoromban évekig jártam, mert váltig állította, hogy idegi alapon fáj a fejem. Aztán kiderült, hogy nem amiatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nemrég jöttem meg, és elküldött EEG-re. amúgy vizsgálta a reflexeimet, stb..köszönöm a válaszokat
2011. febr. 21. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!