Hipochonder vagyok. Milyen könyvet ajánlanátok olvasni?
így van, semmi egészséggel kapcs. könyv, főképp nem lenkei, aki egy hihetetlenül pofátlan üzleti elveket valló szcientológus!!!!!!!!!!! iszonyú veszélyes, nehogy a kezedbe vedd, mert megetet veled minden sz.rt!!
az olyanokra utazik,aki befolyásolható, és mindent megtesz, hogy a saját vélt vagy valós betegségeit orvosolja.
egyébként ha tudod magadról, akkor nem vagy reményelen. így tovább, gyűrd le.
Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerzett orvosi diplomát kitűnő minősítéssel. Hat év praktizálás után felhagyott a hivatalos gyógyítási módszerek használatával, mert már nem tudta elfogadni ezek alacsony szintű eredményességét. Kereste a gyenge színvonal okait. Megtalálta. A válaszokat most Ön elé tárja. Orvos talán még nem írt ilyen őszinte könyvet.
Néhány kérdés, amire választ kapunk: miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne? Miért csak a civilizálatlan népek élhetnek 100 évig? Kik irányítják az egészségről alkotott fogalmainkat? Hogyan lehet sok pénzt keresni gyerekeken egy kitalált betegséggel?
és Lenkei a béres-vitamin, meg a C vitamin ellen "kampányol"?
ugyanmár
3. válaszoló vagyok. kifejezetten undorítónak és romlott dolognak tartom, hogy dr. lenkei, vagy bármelyik csatlósa itt próbál megetetni egy beteg embert a méregdrága - egyébként a oéti által sokszor visszadobott - gyógyszereivel. az isten szerelmére ez egy beteg ember!!!! ne akarjatok belőle ezreket kihúzni, b.sszameg, mert én ateista vagyok, de az ilyenek láttán szinte elhiszem, hogy van sátán.
remélem itthon is betiltják hamarosan a szcientológia egyházat, ahogy máshol. hihetetlen károkat okoznak, hihetetlen az egész működése,a világunk legromlottabb része - és úgy csinál, mintha szent lenne. hányok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!