Hol gyógyítanák meg a nagyvilágban 1. típusú cukorbeteg kisgyermekemet?
Reménykedjünk, hogy hamarosan nem csak kezelhető, hanem gyógyítható is lesz! A múlton meg ne rágódjatok, mert az sosem vezet jóra.
Egyébként nincs még egy olyan mosolygós, életvidám, talpraesett bnőm, mint az a cukorbeteg lány. Néha tényleg elcsodálkozom hogy van ennyi energiája:)
Sok erőt, kitartást és boldogságot kívánok nektek!:)
Sajnos még nincs rá gyógymód.
Egyébként teljesen kiegyensúlyozott,boldog életet lehet élni cukorbetegen.Ha ez a vigasztal téged,akkor annyit tudok mondani hogy a kisfiad megszokja nagyobb korában mire kell odafigyelni,és teljes életet élhet.:)
Jelenleg nem tudok ilyesfajta gyógymódról.
Elkeseredni nem szabad - remélem nem teszed! Az a lehető legrosszabb amit tehetsz, mégis sokan ezt csinálják :(
Nem ismerek 1-es típusú cukorbetegeket, úgyhogy csak e fentebbi példát tudom ajánlani! Nem szabad hagyni hogy bármi miatt úgy érezze a kicsi, vagy Te hogy ő kevesebb, vagy másabb. :)
Köldökzsinórvér... hát én úgy tudom hogy nem feltétlenül kell a sajátja, de lehet én tudom rosszul...:S
Amúgy meg egy agykontroll-tanfolyam lehet nem lenne rossz, sokan mondják hogy meggyógyultak én az utolsó nap utolsó gyakorlata óta már magam se tudom pontosan miben higgyek, de mintha az megtörte volna bennem az ellenállást hogy ilyen nincs.
Hozzáállás szempontjából se lenne egy utolsó.
Kívánok erőt, és boldogságot és csak ritkán szomorkodni, panaszkodni!
Azt hiszem testvér köldökzsinór vére is megfelel, ha jól emlékszem.
Én vagyok, akinek a párja is cukorbeteg.Eleinte furcsa volt, meg minden, hogy most akkor mit kezdjek ezzel, meg hogy fog működni ez a dolog vele, miket kell ennie, stb, stb..de mostanra már teljesen természetessé váltak a dolgok :)
Már én sem használok pl. cukrot az ételekhez, és az édesítővel való sütés főzésbe is egyre jobban belejövök.
Tény, hogy néha ő is rosszul van, ha pl ideges, akkor felmegy a cukra és nagyon rosszul tud lenni, vagy ha nem eszik, és leesik neki,akkor szintén.De általában jól van, kicsit jobban kell rá figyelni, mint egy átlag emberre és kész.
Ti se keseredjetek el, neki ez lesz a természetes, mert ő nem tudja milyen, ha nem cukorbeteg.Ezért nem fogja ezt hátránynak érezni.Páromnál csak pár éve derült ki, neki ezért rossz, mert tudja, hogy milyen nem betegnek lenni.
23L
Megint én, már fentebb írtam.
Én is ezen filóztam hogy lehet hogy csak tesó vére jó, de biztos hogy nem.
Seffer dokit a ilyesmi kezelések miatt tartóztatták le, eléggé kétlem hogy a páciensei olyan fiatalok lettek volna, hogy náluk már bejött volna ez a leveszem a köldökzsinór-vért és a sajátjukkal kezelték volna őket...
de lehet én gondolom rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!