Ha a barátaidnak nagyon fáj valami, akkor hogy segítessz neki?
Úgy értem,hogy mondjuk beteg, már bevette a gyógyszereket, de szarul van. Hogy lehet ilyenkor segíteni? Szerintem a tehetetlenség a legrosszabb ilyenkor,hogy látok egy olyan embert szenvedni akit nagyon szeretek...
Kort,nemet írjatok légyszí!
Köszi :)
Nem tudsz segíteni....
Nekem egy nagyon közeli barátommal vannak bajok, inkább testvérem a testvéremnél. Az elmúlt fél évben 4 haláleset is volt a közvetlen környezetében. Borzasztó dolog látni, ahogy szenved, gyászol, és nem tudok segíteni, könnyíteni.
Nem tudsz tenni semmit, csak ott lenni vele, és éreztetni a szeretedet.
22L
Én tömöm vitaminnal a gyengélkedő embereket. Sok-sok C vitamin, D vitamint (fresenius) és erősebb multi. JK, Scitec v Twinlab.
És általában másnap már hálálkodnak.
Esetleg masszírozás? (Óvatosan)
Amikor menzeszgörcsre ébredek, és a barátommal alszok, ő még félálomban is simizi a hasamat, illetve az is jó, ha ott tartja a kezét.
Egyszer kórházban voltam, és egy lánynak iszonyat fájdalmai voltak. Odaültem mellé és mondtam hogy szorítsa a kezemet. Meg állandóan vizet akartam belé diktálni kétségbeesett tehetetlenségemben, lehet, szegény hülyének nézett, de nagyon hálálkodott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!