Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak elhagyom...

Szerintetek is csak elhagyom magam és gyenge vagyok? Lent fejtem ki.

Figyelt kérdés

Szóval 53 kg-ból fogytam 3 kg-t egy (!) nap alatt, mert elkaptam egy ilyen hasmenéses nyavalyát, ráadásul hányingerem is van, ezért még enni sem tudok, meg persze a doki is azt mondta, hogy ne egyek. Ja, ráadásul alapból vékony voltam nagyon, mert képtelen vagyok hízni, szóval képzeljetek el egy anorexiás vékonyságú lányt, aki egy nap alatt fogy 3 kilót. Ezek után szerintetek nagy csoda, ha másnap szinte mozdulni se nagyon bírok, 5 perc mászkálás után le kell ülnöm, mert már szédelgek és az ájulás kerülget?

Azóta most már jobban vagyok kicsit, tegnap csak egy kilót fogytam, úgyhogy most már nem "ájuldozok", de tegnap szörnyen rosszul esett, mikor anyukám azt mondta, hogy még segíteni se vagyok képes, mert elhagyom magam, meg hogy gyenge sz@r alak vagyok, aki egy férfinek se fog kelleni. Ezért kérdezem, hogy igaza van? Tényleg nem olyan sok ez a 3 kiló?

2011. febr. 15. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Féligazság.

Egyrészt hiába vagy 53 kiló és vékony, a 3 kilót nem lefogytad, hanem kiment a hasmenéssel a salakanyag + a víz. Úgyhogy nem kell pánikolni, ha meggyógyultál, kétszer megvacsorázol és minden rendben lesz. (Amúgy milyen magas vagy és hány éves?)

Másrészt nem hinném, hogy gyenge vagy és elhagyod magad, pontosabban gyenge vagy, mert legyengültél a betegség és a nem evés miatt, ez természetes. Ilyen esetben egy 80 kilós ember is legyengül, meg egy 100 kilós is.

2011. febr. 15. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja, egyáltalán nem pánikolok, tudom hogy hamar vissza fog jönni. :) Amúgy 167 cm vagyok, és 19 éves.

És köszi a választ :)

2011. febr. 15. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 2 hét alatt 10 kilót adtam le és megy azóta is folyamatosan. Már rendszeresen járok orvoshoz. Az emberek zöme nekem is azt mondja folyamatosan, hogy nem gyenge vagyok, hanem lusta. Van amikor nagyon tud fájni, van amikor már én mondom előre, hogy én "olyan lusta vagyok". Ne foglalkozz senkivel, te érzed, hogy mi a helyzet odabent.
2011. febr. 15. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Jézus te szerencsétlen :S És nem tudni hogy mi bajod? Vagy neked is ilyen hasmenéses bajod van?
2011. febr. 15. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:

nem vagy lusta,hasonlóan vagyok én is most,csak nekem még nem tudni mitől fogyok...

55voltam nemrég,most max 50 a 170 centihez,és gyenge...

sokan baszogatnak hogy miért nem hizok,és hasonlók

de van pasi,akinek igy is kellek,nem is akármilyen pasi...tenyerén hordoz,ha beteg vagyok,akkor meg főleg:)

kitartás

23/N

2011. febr. 15. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

9:22-es vagyok!

Nem tudni nekem se az okot. Keresik az orvosok az esetleges szervi okokat, de semmi.

De mintha én írtam volna sz utolsó választ, én is 170 cm és 50 kg vagyok.

2011. febr. 15. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Jézusom, nekem az lenne a halál, ha még nem is tudnám mitől fogyok. Így is nagy parám, hogy hízzak, és ne nézzenek végre anorexiásnak, ezért utálom, ha beteg vagyok és fogyok.

Hát sok kitartást, remélem hamar kiderül, hogy mi bajod van.

2011. febr. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!