Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik a gerincsérv (porckorongsé...

Mik a gerincsérv (porckorongsérv) tünetei? (ha lehet orvos válaszát várnám, vagy hasonló panaszokkal küzdő betegét)

Figyelt kérdés

folyamatos derékfájás után 3 napja hirtelen erősödtek a fájdalmaim, már a lábamba is kisugárzik.

zsibbadást nem tapasztaltam, és egyéb problémáim sincsenek. lehet gerincsérv? azt olvastam hogy az zsibbadással jár, és vizelési gondokkal, nekem ezek nincsenek. Ha nem az , akkor mi lehet? lumbágó?

2011. febr. 14. 09:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én augusztusban kértem ortopédiára beutalót háziorvostól, nov. 8-ra megkaptam az időpontot, ott először megröntgeztek, az nem adott éles jól értékelhető képet, ezért továbbküdtek MR-re, oda jan. 3-ra lett leghamarabb időpont, annak az eredményét pedig JAN 31-én tudtam meghallgatni újra az ortopédián!!! Augusztustól februárig tartott mire a végére jártam!!! Jó mi? Ez Somogy megyében történt, nem tudom ahol te laksz, ott milyenek a viszonyok, mindenesetre érdemes elindítani a folyamatot, ha tényleg szükségesnek érzed.
2011. febr. 14. 14:04
 12/13 anonim válasza:
Ja, és nem te kéred az időpontot az MR-re, hanem az ortopédia foglal időpontot a páciensnek, tehát nem kerülhető ki az ortopédiai látogatás, nem tudsz előre időpontot kérni MR-re.
2011. febr. 14. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a reumán kaptam a CT beutalót. 2 hét volt a várakozás. Budapest Péterfy. MR csak akkor kell, ha a CT kevés. Nekem mindent megmutatott. Ezért csak akkor lesz MR, ha műtétre kerülne a sor.
2011. febr. 14. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!