Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek a lábujjammal?

Mihez kezdjek a lábujjammal?

Figyelt kérdés
Egyik nagylábujjam "sarkából" tegnap kivágtam a körmöt (nem volt benőve, csak zavar, hogy széles a körmöm, és keskenyíteni akartam), ma pedig arra ébredtem, hogy fáj a lábujjam, sőt a lábfejemben is érzem. Kicsit meg van dagadva, de nem vészes, nem is piros v lila v egyéb szokatlan szín, csak fáj/ég/feszít, de azt eléggé rendesen. Anyukám a kezénél forró vízbe szokta ütögetni az ujját, az segít, de lábujjal ugye kicsit nehéz lenne. Tanácsokat várok.
2011. febr. 11. 06:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyet nem szabad csinalni, hiszen a Te ujjad egy elo husdarab, es nem egy fa, amit igy faragassal lehet formalni!

Tehat most igy tanacsot adni nem igen lehet, hiszen lehet, hogy megsertettel egy idegvegzodest, vagy eret, mivel Te mar belevaghattal a hus szovetebe!

Ha sulyosabb lesz a fajdalom, vagy az elszinezodes, akkor feltetlen menj el orvoshoz.

Nem beszelve arrol, hogy elmergesedhet, es vermergezest is kaphatsz.

Aloevera, diofalevel, kamilla es koromvirag fozetben tudod aztatni, ami segiteni fog, de ha nem,

akkor irany az orvos!

2011. febr. 11. 06:50
 2/3 A kérdező kommentje:
neeeeem, azért nem vágtam ki magából a lábujjból. Ami körmöt levágtam, nem volt hozzanőve a húshoz, csak egy nagyon kicsit a legtövénél. Nem bírom a vért sem, szóval csak olyan mértékű "húsfeldolgozást" kell elképzelni. Köszi a tippeket:)
2011. febr. 11. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Fölösleges riogatni és megrémülni. Fertőtlenítsd le és egy-két nap alatt elmúlik. Én szinte minden lábászkodást ezzel zárok többtíz éve és semmi bajom tőle.
2011. febr. 11. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!