Valakinek van tanácsa? úgy két hete nagyon fáj a gyomrom, kellemetlen érzés, olyan mintha egy kő lenne a helyében + hányinger, rosszullét
Nekem a stressz ment a gyomromra. Nagyon-nagyon fájt. Már a kilyukadást is elképzeltem, hogy lehet, hogy már ott tartok, és menten végem. Amiért nem mentem orvoshoz: előző évben is így volt és olyan gyógyszert kaptam, amitől csak rosszabb lett és kórházba kerültem. Vagyis féltem a háziorvos által felírt gyógyszertől. A lényeg: ami nekem segített, és azóta is csak köszönettel tartozom ennek a szernek: Aktív balzsam.
Interneten rendeltem, meg lehet enni, és hatásos.
Azóta már a családomban is ajándékozgattam, az ágyam mellett is van, az irodámban is, a fiamnak külön, anyumnak, barátnőmnek... és most akarok venni a táskámba is, hogy bármikor kéznél legyen. Ugyanis fejfájásra, fogfájásra is hatásos.
Ez az egész gyomorprobléma nekem évente kiújul, és a stressztől. Év végére szokott tetőzni.
2 hétig ettem ezt a balzsamot. Nekem ez segített.
Ez egyfolytában így van? vagy vannak időszakok, amikor nem érzed, vagy nincsenek ilyen tünetek? Huzamosabb ideig ezt nagyon nehéz elviselni!
Ezenkívül még ajánlom neked a grapefruit-mag kivonatot, és a vitaminokat. Én vitamincsomagot szedek, 1000-2000 c-vitaminnal. Ha rossz a közérzetem, gyenge vagyok, akkor ezek biztos, hogy kihoznak a mélypontról.
Lelki dolgok okoznak fizikai rosszullétet és fájdalmat. Van egy olyan könyv, aminek ez a címe: Betegnek érzem magam, de nem tudom, hogy miért?
Én már ezen is túl vagyok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!