Miért fájhat még mindig a bokám?
Üdv mindenkinek!
2010 augusztus közepén trambulinoztam, és elég magasról úgy estem a bal bokámra, hogy az befelé fordult. A dolog külföldön történt, úgyhogy várnom kellett pár napot, mire orvoshoz jutottam. Nem tudtam ráállni és szörnyen fájt, úgyhogy elmentem vele a balesetire, amint hazaértünk. Ott annyit mondtak, hogy csak megrándult, és hogy borogassam, majd elmúlik. Nagyon csúnyán bedagadt és véraláfutásos is lett.
A fájdalom 2 hónap múlva múlt el, de már 20 perc séta után is a mai napig megfájdul és bedagad (most is duzzadtabb mint a másik bokám, de hosszabb séta után be is dagad kissé).
A kezem már volt megrándulva, és az kevésbé fájt, és mióta begyógyult, nem is volt vele semmi gondom.
Bocsánat, amiért túl hosszú lett az indoklásom, a válaszokat pedig előre is köszönöm!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!