Pattanások a mellkason és háton?!
Figyelt kérdés
16/L
nemtudtok valami tanácsot adni vagy ajánlani valamit,hogy eltünjenek a hátamról és a mellkasomról a pattanások?! eléggé megtudja neheziteni az öltözködésemet is mivel nem a legszebb látvány..
2011. febr. 8. 18:06
1/6 anonim válasza:
Nekem is rengeteg van a hátamon és nem tudok vele mit kezdeni mert mindig újak jönnek ki...lehet ételallergia is egyébként nem árt bőrgyógyásznál utánanézni.és talán tanácsot is tud adni.
2/6 anonim válasza:
Ajánlom a diane35 fogamzásgátlót, aminek tulajdonképpen csak a mellékhatása a fogamzásgátlás. És már elég is vagy hozzá. Nekem attól múltak el a pattanásaim, rengeteg volt, és még fiatalabb is voltam, mint 16, de borzasztóan néztem ki.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen..
Na akkor jövőhéten meglátogatom a nőgyógyászt :D
Ha mondom neki,hogy szeretném a diane35 nevü fogamzásgátlót feliratni akkor ö fel is fogja írni?
és kb milyen áron van nemtudod?:)
2011. febr. 9. 14:42
4/6 anonim válasza:
Szerintem biztosan felírja, főleg ha megmutatod a pattanásaidat neki. Már nem emlékszek mennyibe került, egy jó ideje már mást szedek, de nem drága, inkább átlagos az ára.
Örülök, ha segíthettem :)
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy a sósszappan is jó,amit a drogériákban beszerezhetsz. :) És beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!