Lehetséges, hogy a szintetikus drogok miatt lett magas vérnyomásom? Már letettem őket.
Nem gyakran csináltam, 2 hónapig hetente egyszer-kétszer, de nagy mennyiségben. 1 hónapja tiszta vagyok. Szégyellem, hogy valaha is csináltam.. Mefedront, Ecstasy-t és Speed-et
használtam.
Lehet hogy sok problémám ebből adódik? A szívverésem gyakran szabálytalan, a memóriám borzalmas, gyakran vérzik az orrom és csúnya a bőröm. Gondolom ettől van.
Persze... Eddig drogoztál... ki ne találd hirtelen, hogy érdekel az egészséged...
Ettől még senki nem fog megszánni. Ugyanaz a szánalmas drogos vagy...
az, hogy te ilyen paraszt vagy, arra csak annyit tudok mondani, hogy te vagy a szánalomra méltó.
igen is, ítéld el azt, aki nem olyan életet él mint te :) aki hajléktalan, aki drogokhoz nyúl, akinek 13 évesen abortusza volt, akit megbaszott a fél város.. ítéld csak el, hiszen emiatt fogsz hozzátartozni ahhoz a birkanyájhoz, amit értelmes társadalmunk egészséges gondolkodású embereknek nevez. politizálj, legyen boldogtalan házasságod, legyenek elbaszott gyerekeid, legyen autód, házad, hűtőd. legyél egészséges, zabáld a kolbászt meg a szalonnát, és nézd a szar sorozatokat.
a többieknek meg köszönöm, elmegyek orvoshoz.
Hoppá, ha elítélem a drogosokat akkor máris sz*r ember vagyok... Ezt a logikát!
Köszönöm, jót nevettem, de ezért szerintem fölösleges volt kisregényt írnod...
Sértődjél meg nyugodtan, de attól nem leszel szent, hogy most itt sírsz a következmények miatt...
vannak még emberek, akik nem birkák. :) sajnálom a helyzeted..:/
te meg inkább.. ne nevess! az egy olyan kiváló és fontos embernek mint te időpocsékolás. :) inkább irány tüntetni a 'b*zik' és a drogosok ellen.. rohaaaanj!:DDDDD
(de ha csak fórumokon nagy az arcod, akkor bocsánat.. te heteroszexuális, egészségesen élő, erkölcsös, egyenes és tisztességes ember.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!