Hogyan lehetne gyorsítani a serdülést?
Tudom nem vígasztal, de a férjem is olyan a mai napig mint egy kölyök. Alig van szőr az arcán, baba arca van és 31 tanár létére, volt hogy egyik kollégája ki akarta tenni a tanáriból, hogy mit keres ott.
Hidd el, sokan buknak azokra a fiúkra akik fiatalosabb kinézetőek. Egy lányért se akarj hormonokat szedni, nem éri meg...
A hormonoknak rengeteg mellékhatása van úgyhogy szerintem ebbe ne gondolkozz. Kezdj el sportolni valamit, ami teccik(nem kell versenyszerűen csinálnod, csak hobbiból) az majd megindítja a tesztoszteron termelésed(ilyenre legjobbak a küzdősportok pl karaté, vagy hasonló), ha elég magas vagy (vagy ha úgygondolod hogy már sokat nem fogsz nőni) akkor konditerembe is eljárogathatsz heti 2x kezdetnek jó is lesz. De a legfontosabb az hogy jól érezd magad a bőrödben, ez a 21. század és a belső értékek a mérvadók, ha magabiztosan, felnőttesen viselkedsz(ez nem azt jelenti hogy nem szórakozhatsz...sőt) akkor úgy is fognak kezelni. Remélem tudtam segíteni.
Üdv.: egy korodbeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!