Ez valamilyen mentális betegség?
Figyelt kérdés
Tömören: gyakran nehézlégzés, heves szívdobogás, halál félelem érzet, ritkán izzadás. Voltam orvosnál, több kivizsgáláson is, mint pl. mellkasi, hasi röntgen, ultrahang, labor, tüdőszűrő, stb. Nem találtak semmilyen elváltozást. Arra gondoltam lehet valamilyen mentális "betegség". Pár hónapja jött elő, és ha így nézzük, akkor azt is belemagyarázhatom, hogy talán azért, mert nem vagyok túl tevékeny mostanában.2011. febr. 4. 10:34
1/6 anonim válasza:
Ez nekem pánikrohamnak tűnik! Van akinek egy van egész életében, van akinek egy sem, van akinek már több, az már a pánikbetegség!
2/6 anonim válasza:
Igen, lehet mentális oka.Ha téged stresszel a tétlenség, akkor pláne.Tulajdonképpen a pánikbetegségre jellemzőek a felsorolt tünetek.
3/6 A kérdező kommentje:
hát, én elég gyakran tapasztalom ezeket, naponta valójában, de nem őrülök bele, csak elég nyomasztó, meg kellemetlen, nehezen tudok másra figyelni
2011. febr. 4. 10:38
4/6 A kérdező kommentje:
meg nekem nincsenek rohamaim, hanem állandó ez az állapot, több óráig is eltart
2011. febr. 4. 10:42
5/6 anonim válasza:
nehézlégzés <- mozogj, sportolj, szellőztess, ha kell, akkor párologtass.
heves szívdobogás <- a fentiek + ne cigizz, ne kávézz és semmi egyéb a keringési rendszert durván befolyásoló dolgot ne igyál vagy szedjél
izzadás <- sportolj, használj izzadásgátlót, szellőztess, hátha csak meleged van. Ne is öltözz túl.
halálfélelem: Ez az egyetlen mentális t
6/6 anonim válasza:
folyt..
halálfélelem: Ez az egyetlen mentális tüneted. Keress munkát és menj emberek közé. Ha nem múlik el ettől, akkor keress fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!