Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajeggyel kapcsolatban...

Anyajeggyel kapcsolatban kérdeznék?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Van az alsó ajkamon (számon) egy anyajegy, aminek olyan szine van mint a számnak, csak kiáll. Kinőtt belőle 3 szőrszál, ami nagyon zavar. Levághatom? Erősödni fog utánna? Levétetni az anyajegyet nincs lehetőségem.
2011. febr. 3. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos erősödni fog, ha levágod. Miért nem lehet levetetni? Az ilyent plasztikai sebész csinálja, szépen dolgoznak, és természetesen a TB fizeti!
2011. febr. 3. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nálunk nem igy megy (Kárpátalja, Ukrajna).

2011. febr. 3. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább gyakrabban vágnám, mint egyáltalán nem.

Levetetni úgy nincs lehetőséged, hogy nincs ingyen, vagy egyáltalán meg sem csinálják? Mert ha egyáltalán nem, akkor szerintem inkább gyere Mo-ra, fizess érte egy kicsit és akkor meg van oldva a probléma. Én nem adnám fel. :)

2011. febr. 3. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
inkább gyűjts magánorvosra, nehogy elrákosodjon.
2011. febr. 3. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Már vettek le rolam nálunk is anyajegyet, elektromos késsel, csunya heg marad utánna. 1998-ban a derekamrol, 2008-ban a hátamrol. Sajnos lézeres vagy plasztikai levételt nálunk nem végeznek, csak nagyvárosokban, én meg Beregszászi vagyok.

Akkor egyenlőre levágom, nézzek már ki valahogy:) Probáltam kihuzni, de nem mertem, mert fájt...

Aztán csináltatok utlevelet meg vizumot, és valoszinüleg Magyarországon fogom levétetni. Addig meg gyűjtök...

2011. febr. 3. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok: bocsi, nem tudtam, hogy a határon kívül élsz. Érdeklődj utána, hogy magán dokik mennyiért vennék le a környékeden. Pl. Nyíregyházán biztos van ilyen. Nem hiszem, hogy egy anyajegyért vagyonokat kérnének.

Ki ne húzd semmiképp, inkább vágd le gyakran. Nem szabad kihúzni belőle semmit, mert megsérül és abból gondok lehetnek!

2011. febr. 4. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Végül is levágtam, aztán valószínüleg most már kellesz, de hát ez legyen a legnagyobb problémám :)

Nem igazán vág ide, de el kell mondanom, hogy sajnos nem olyan egyszerű átmenni Magyarországra. Az útlevél 300-400 grivenybe kerül (ami az átlag fizetés fele és kb 4-5000 Ft-nak felel meg). Kishatárival csak nyiregyig mehetünk, vizummal tovább, de az 50 euro. utlevélre és vizumra egyenként 1-1 honapot kell várni. Arrol nem is beszélve mennyi papir és utánnajárás. Nem mindenkinek kell és igényelheti a kettős állampolgárságot, például Ukrajna alkotmánya nem engedélyezi, akkor meg minek.

Na, tényleg nem akartam ebbe belemászni, főleg hogy anyajegyről indultam :)

Szóval, levágtam az én ronda 2 szőrszálamat.

2011. febr. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!