Segítsete, k egy elkeseredett hízni vágyónak! Ötletek?
Én is nagyon vékony vagyok, s hiába szeretnék felszedni néhány kilót, nem mindig jön össze. Akkor tudok hízni egy keveset (max.2-3 kg-t), ha boldog és KIEGYENSÚLYOZOTT vagyok. Olyankor rendszeresen és többet is tudok enni. Hiába eszem kalóriadús (egészségtelennek nevezett) ételeket, mint például zsíros húsok, szalonna, tészták, édességek,stb, mégsem hízom, ha stresszes, szomorú időszakom van.
Amikor fiatal lány voltam, azt mondták, hogy majd a szülés után megváltozik minden és nem leszek ilyen vékony. Hát nem változott semmi! Most 43éves vagyok, 164cm magas és 44kg.
A számomra fontos emberek ilyennek szeretnek és már én sem bánom, hogy ilyen vagyok. Sőt! Büszke vagyok az alakomra. Persze örülök, amikor hízom egy kicsit, de megelégszem azzal a 2-3 kilóval.
Egyébként miért akarsz hízni? Hány kiló vagy és hány éves?
A GÚNYOLÓDÁS-ról: sokáig fájt, de kitaláltam valamit ilyen esetekre. Ha azt mondják, hogy "Milyen sovány vagy! Miért nem hízol egy kicsit?", akkor az a válaszom, hogy : A kövér (túlsúlyos) embereknek sem mondod az arcukba, hogy kövérek,és miért nem fogynak egy kicsit. Mert az sértő és bántó lenne, tehát nekem se hozd fel ezt a témát, mert nekem is legalább ugyanannyira rosszul esik.
Bocs, csak most léptem be. Köszi, hogy megírtad, amit kértem. Szerintem ennyi idősen nagyobb az esélyed, hogy az évek múlásával valóban hízz egy kicsit(vagy akár sokat is). De szerintem egyáltalán nem cikis a súlyod! Próbálj odafigyelni az öltözködésedre, hordj vékony, finom anyagokból készült cuccokat, és ne viselj bő vagy hosszú ruhákat, mert azokban "elveszel".
Remélem egy kicsit tudtam segíteni!
Egy vérkép tényleg nemártana de te tudod.......
Amugy én 168cm vok és 65 kg én meg nem bírok fogyni
Csilla 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!