A nagymamám daganatos. Szolidaritásból nyírassam magam
kopaszra? Mit gondoltok? Mert megtenném.
Figyelt kérdés
Sosem voltam feltűnősködő, sőt! Éppen azért lenne nagy feladat, mert elég visszahúzódó voltam egész életemben. 18/L
Ja és mindjárt tablófotózás lesz. Előtte vagy utána?
2011. febr. 2. 21:40
1/8 anonim válasza:
Semmi értelme, ettől még nem lesz jobb se neked, se a nagymamádnak!
2011. febr. 2. 21:44
2/8 anonim válasza:
Ez nem szolidaritás, hanem butaság. Teljesen felesleges, attól a nagymamádnak mitől lenne jobb ha te is kopasz lennél (mint majd ő a kemoterápiától). Az meg hogy visszahúzódó vagy más téma, ha olyan vagy hát olyan vagy, ez nem baj. Te ilyen vagy és kész. Nem kell senkinek megfelelni.
2011. febr. 2. 21:44
3/8 anonim válasza:
Remélem,ezt nem gondoltad komolyan? Ez nem szolidaritás,hanem a nagymamád kicsúfolása.
Beszélgess vele sokat,vigasztald,segíts neki. Erre van szüksége.
2011. febr. 2. 21:45
4/8 anonim válasza:
Azt kell szem előtt tartanod, hogy a nagymamád örülne-e neki? Én nem hinném. Az idős emberek elég konzervatívak ilyen téren, plusz a nagymamák általában szeretik, ha az unokájuk csinos, és szép haja van. A mamád szerintem csak szomorú lenne, hogy rád is "kihat" a betegsége. Sokkal többet érnél vele, ha inkább többet lennél mellette, éreztetnéd vele, hogy szereted, stb.
2011. febr. 2. 21:46
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok van...
Amúgy sokat vagyok vele, és segítek amiben tudok neki!
2011. febr. 2. 21:47
6/8 anonim válasza:
Ne, ne nyírasd. Egy gyerek kedvéért még van értelme megcsinálni, de nagymamád már nem kicsi, ő tudja mi miért van :(
Inkább csak legyél mellette. Értékelni fogja.
2011. febr. 2. 21:48
7/8 anonim válasza:
Igen, egy kisgyerek miatt "jó ötlet" volna, de a nagyid miatt ne tedd! Szerintem nagyon elszomorítaná.
2011. febr. 2. 22:53
8/8 anonim válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval.
Gyerek kedvéért még igen, mert lelkileg könnyebb feldolgoznia, de egy felnőtt már megérti, hogy miért van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!