Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet kiütéses a kezem?

Mitől lehet kiütéses a kezem?

Figyelt kérdés
Csak néha jön elő de akkor olyan a kezem mint ha piros keztyűm lenne.Csak a kézfejemen jön ki.Amikor nem piros akkor nagyon száraz tapintású és hiába kenem naponta többször is kézkrémmel.
2011. febr. 2. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ekcéma lehet.
2011. febr. 2. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
De csak a kézfejemen?Sehol máshol csak ott.ÉS néha csak száraz de van amikor piros és úgy éget hogy legszivesebben szétkaparnám
2011. febr. 2. 20:45
 3/8 anonim válasza:
szerintem is ekcéma. nekem csak a fejbőrömön van, sehol máshol. úgyhogy előfordulhat hogy neked is csak a kézfejeden van.
2011. febr. 2. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
És az nem tud elterjedni máshova?VAn rá valami háti gyógymód vagy csak bőrgyógyász tud segíteni?
2011. febr. 2. 20:50
 5/8 anonim válasza:

második vagyok:

mindenképpen menj bőrgyógyászhoz, megvizsgál és ír fel rá kenőcsöt, vagy akármit. de igen segíthet : )

2011. febr. 2. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
És nem tud elterjedni?Az arcomra ha hozzá nyúlok?Vagy akárhova.
2011. febr. 2. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a hidegtől jött ki hasonló. A házidoki azt mondta kenegessem Fenistil-lel. El is múlt néhány nap alatt.
2011. febr. 2. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát minden nap reggel fél hétkor bringával megyek a buszmegállóba.Igaz van rajtam kesztyű de....
2011. febr. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!