Egyesek miért reagálják túl a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Voltam kórházba és voltak ott pár évvel fiatalabbak. Alig volt bajuk meg mehettek is haza és ott nyávogtak h nekik fáj ez meg az. Nekem rohattul fájt a szivem mégse szólaltam meg. Már idegesített h úgy csináltak mint akiknek valami halálos bajuk van ás rájuk szóltam ők erre megsértődtek. Attól h folyamatosan mondják nem lesz jobb. Én úgy vagyok vele h mindenki szenvedjen magába. Én is magamba szoktam akármilyen bajom van. Ti értitek?
29/F
2011. jan. 31. 20:13
1/2 anonim válasza:
A fájdalomküszöb egyénenkét változik, így amíg te azt mondod , hogy ez semmiség, másnak az már komoly fájdalommal járhat. Nem feltétlenűl hisztiztek - bár munkámból tudom, sokszor ez is benn van a dologban ( mentőzöm)
2/2 Tinker Bell válasza:
A mentősnek igaza van, még annyit tennék hozzá, hogy nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de ez nem azt jelenti, hogy akkor már jajongok is. Az pedig nem feltétlenül egy jó tulajdonság, hogy nem szólsz amikor fáj. Nem kell mindig nagyfiúnak lenni, mert adott esetben az mentheti meg az életed, ha szólsz, hogy fájdalmat érzel. Pláne a te esetedben, ha szívproblémáid vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!