Tele van mitesszerekkel a mellem. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Bőrradírozzam, rakjak rá arcmaszkot, vagy mi?:D
Ha kinyomom baromi büdös, és az egész mellem alja tele van, némelyikből óriási pattanás lett.
2011. jan. 29. 20:51
21/28 anonim válasza:
Jajj mer te nem vagy idióta. Büdösmitis mellyespatis.
22/28 anonim válasza:
Másik meg hogy 14 évesen hogy legyek agyoniskolázott? 8.os vok igen. Szeretek visszabeszélni igen. ENNYI
23/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, mondtam is, hogy mennyire éretlen vagy. :)
Biztos nagyon menő arcoskodni a neten, de szerintem egyszerűen szánalmas, ahogy itt teszed magad. Majd 1-2 év múlva röhögsz magadon, még nagyon gyerek vagy. :)
2011. jan. 29. 21:42
24/28 anonim válasza:
Figyelj én nem csak a neten arcoskodok. Ellenőrzőm hátsó 3 oldalán lévő bejegyzések eleje: Tisztelt szülő, gyermekét osztályfőnöki/szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert szemtelen volt/feleselt/beszólt az órába. Meg ilyenek. Nagy az arcom ennyi. Ettől nem lesz drágább a kenyér.
25/28 A kérdező kommentje:
Hát látod, éretlen kisgyerek vagy még. :)
Majd ha érett leszel, ki fogod röhögni magad, szánalmasnak fogod tartani magad, úgy, ahogy én is most annak tartalak téged.
Bár én 14 évesen se lettem volna büszke a beírásokra, de tudod, nekem volt gyerekszobám.
2011. jan. 29. 21:48
26/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, kisgyerekeknek biztos vicces vagy.
Csak nálam a humor nem itt kezdődik, ennél a szánalmasan alacsony szintnél.
2011. jan. 29. 21:52
27/28 A kérdező kommentje:
Fogadni mernék, hogy a bőrszíned nem fehér...
2011. jan. 29. 22:00
28/28 anonim válasza:
a mitesszerekben faggyú van, az lehet büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!