Az alopecia areata kezelesehez tudnatok tanacsot adni?
Figyelt kérdés
Ha mar valaki volt tobbszor orvosnal, de eddig nem segitett semmi.
Ez egy eleg ritka auto-immun betegseg, ami eredmenyekepp (alt. erme-alakban) kihullik a haj egy vagy tobb helyen.
Ha valaki tudna valamit javasolni, nagyon megkoszonnem.
2011. jan. 27. 18:29
1/3 anonim válasza:
Hàt van egy termék amiröl csak hallottam marbo-nak hivjàk a terméket szerintem magyarorszàgon nem lehet kapni paikàban én màr kerestem de itt meg tudod rendelni meg minden le van irva rola:
2/3 anonim válasza:
Ha még esetleg aktuális leírom. Én is ilyenben szenvedek, Szegeden a Bőrklinikán létezik alopecia ambulancia. Itt létezik egy ecsetelő oldat, ami többeknél bevált. Én ezután fogom majd elkezdeni a kezelést és nagyon reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!