Szerintetek komoly baj is lehet?
Sziasztok!
Egy (számomra) fontos kérdéssel fordulok hozzátok. A hét elején kezdődött a betegségem enyhe hurutos köhögéssel, amely másnapra rosszabb lett. Ehhez társult láz (legmagasabb 38.7), fejfájás, torokfájdalom (nyeléskor), orrdugulás és orrfolyás valamint gyengeség. Ezután nem sokkal, az esti órákban a derekamban megjelent egy tompa fájdalom, amely másnapra már erősebb volt. Leginkább akkor jelentkezett, ha sokáig egy helyben feküdtem vagy lehajoltam. Jellemzően olyan volt, mint amikor izomláza van az embernek. Állapotom azóta már sokat javult, a derekamat megmozgatva, kicsi tornászás után sokkal jobb lett, a fájdalom jelentősen enyhült. Fekvéskor már nem okoz gondot, viszont ha lehajolok még mindig érzem az izomfájdalmat.
Szerintetek ez lehet a betegség egyik kísérő tünete, vagy inkább valami más okozza? Igazából azért írtam, mert sok rémisztő dolgot olvastam az interneten, hogy a derékfájdalom ráknak is lehet a jele és hasonló "biztató" írásokat.
A válaszokat köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Az elfekvés mellett még szóba jöhet a helytelen testtartás is, ugyanis informatikus vagyok. Napon nagy részét görnyedve a gép előtt töltöm. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!