Kinek milyen tapasztalatai vannak a rogaine nevű hajhullás elleni szerről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 22:16
1/2 anonim válasza:
Erdemes lenne tudni arrol, hogy a hajhullast altalaban egy belso elvaltozas vagy betegseg fogja kivaltani, vagy pedig vitamin, asvany hianya.
Ezert inkabb orvosi kivizsgalasra menj el, mivel a kulso kezelesek nem fogjak megszuntetni a tunetet.
2/2 anonim válasza:
Rendeltem egy 4 hónapos csomagot a Rogaine hab ből,de gyorsan vissza mondtam a rendelést miután rá jöttem a szomorú valóságra. Minden DHT blokkoló szer/gyógyszer-t egy életen át szedni kell. Ha abbahagyod az újonnan megszerzett haj elhullik,és mivel mellékhatásként első hetekben meglévő hajszálak is el hullanak meg ha abba hagyod akkor a megszerzettek is, kevesebb hajad lesz mint előtte hogy belekezdtél a kezelésbe. Minoxidil, rogaine,és a többi dht kezelő társai. Ha kiszámolod egy halybeültetés pár száz ezerér kijön ami örök,ezeket a drága szereket meg életed végéig vásárolhatod. Remélem segítettem azoknak akik ezt olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!