Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tüdő gyulladás mindig magas...

A tüdő gyulladás mindig magas lázzal jár?

Figyelt kérdés

Már napok óta nyomom az ágyat..39 fokos láz, tegnap estig.Ma "csak" hőemelkedés.Ma keltem fel először hosszabb időre.

Nagyon fáj a hátam.Szerdán kell visza mennem a dokihoz.

Ha tüdő gyulladásom van/lenne, akkor folyamatosan magas lázam van?

Vagy a sok fekvés tett be a hátamnak.

Valahol "félúton" fáj.Mármint nyak, és vese között.

2011. jan. 23. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is fájt a hátam, de nem voltam lázas, v. ha igen, nem észleltem...a tüdőgyuszi is csak véletlen derült ki, sokat köhögtem, és 4 nap után mentem dokihoz.

a tiéd súlyosabb lehet. Próbáld azt, h félig ülsz, félig fekszel..én nemigazán tudtam sokáig feküdni, m nem kaptam rendesen levegőt. az volt a legxabb. :S

2011. jan. 23. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Jellemző a láz, de mindig vannak kivételek. Maradj ágyban, pihenj sokat szerdáig akkor is, ha már nincs lázad.

Ha köhögésre erősödik a hátfájás, akkor nem a fekvéstől van. Továbbá nem mindegy, hogy máskor szokott-e fájni a sok fekvéstől, pl. amikor régebben beteg voltál.

2011. jan. 24. 00:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Ülőmunkát végzek, máskor is szokott fájni a hátam.

Folyamatosan fáj, jó nem őrületesen, de fáj.Köhögésnél nem kezd jobban fájni.

2011. jan. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!