Szerintetek leszek még magasabb?
Figyelt kérdés
164 cm vagyok, és nagyon alacsonynak érzem magam a 188-195 cm-es barátaim között.. mostanság egyre gyakrabban fáj a lábam , olyan mintha nőnék , nagyon szeretnék még 6-8 cm-t nőni. hogyan tudnám elérni? hallottam h vannak növekedést serkentő anyagok,injekciók,gyógyszerek.. ezeket hogyan lehet beszerezni?
L/15
2011. jan. 23. 18:14
1/2 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de egy 164 cm-es lány sokkal nagyobb valószínűséggel találja meg az igazit, mint egy magasabb (több fiúból válszthat). Ha 172 cm lemmél, akkor ha felveszel egy 12 cm-s tűsarkút, akkor már 184 cm lennél, és a 185 cm alatti fiúk már nagyívben kikerülnének.
2/2 anonim válasza:
Nem igaz. 183 centis lány vagyok, és soha semmi problémám nem volt a pasizás terén. Szépnek mondanak, és így tudok válogatni. Nem a magasság számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!