Teljes intimgyantázásra készülök, szűzként. Mennyire lesz ciki, kínos, bizarr ott a kozmetikus székében? Nem fog furán nézni?
Teljes intimgyantázásra készülök. Nagyon erős szőrzetű, arab lány vagyok. Még soha nem gyantáztam, nemhogy ott. Leginkább borotvával fazonra igazítottam itthon. Most viszont eljött az ideje, hogy lefeküdjek egy fiúval és nem akarom, hogy kiábránduljon, nagyot csalódjon..
A kérdésem arra írányul, hogy mennyire lesz ciki a helyzet a kozmetikusnál? Mennyire fog fájni? Már most ciki, hogy majd ott meztelenül, bugyi nélkül a dús szőrzetemet fogja bámulni.. hozzáérni.. tépni meg egyebek. Nem fog beszólni? Nektek mennyire volt kínos az első alkalom?
19/L
Miért szólna be? Ez a dolga. Gondolom rendszeresen csinál ilyesmit. Neki ez természetes.
Neked viszont biztosan fájni fog, nem is kicsit. :-(
Hát, néha eléggé kínos a helyzet...ott ülsz, bugyi nélkül, ő meg tépkedi a szőröd...de a kozmetikus tényleg ezt csinálja nap, mint nap, tudja a dolgát, nem lesz belőle baj. A szőr pedig teljesen természetes dolog, minden nőnek van odalenn szőre, még ha eltünteti, akkor is visszanő egy idő után.
Azt viszont nem mondom, hogy nem fáj, Én gyantáztatom, mert nekem a borotva eléggé irritálja, de igen, fáj. De csak addig, amíg letépi, szóvak kibírható. Nekem a szemöldökgyantázás utáni csipeszelés sokkal nagyobb kínt jelent:D
Igen, arab szokás szerint. nekem arab a barátom, és töle tudom, hogy elvileg kellene szörteleníteni teljesen. Bár ha nem abban a közegben nöttél fel, akkor lehet neked ez kimaradt az életedböl.
Másrészt: Nem ciki, mert a kozmetikus naponta csinál ilyent, söt naponta többször... Fáj e? Fog... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!