Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megvágtam késsel pár helyen a...

Megvágtam késsel pár helyen a karom nem túl mély vágások de azért kicsit véreztek meg eléggé látszanak most, mikorra tűnik el? Mivel kenjem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség volt de nagyon ideges voltam mert elég rossz dolog történt sose csináltam még ilyet de most csak így tudtam elvezetni a feszültséget :S
2011. jan. 22. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Tiszta vízzel tisztítsd meg, Ha mély, akkor lehet alkohollal (akár pálinkával is) fertőtleníteni. Csípni fog. Körömvirág-krémmel vagy bármilyen hámosítóval (pl Bepanthen krém) lehet kenni.

Az a genetikádtól függ, hogy mikorra tűnik el. Talán soha. És azt javaslom, mindenképpen beszélj valakivel erről. A legjobb lenne egy pszichológus. A magad vagdosása nem megoldás.

2011. jan. 22. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Folyékony betadin.

Üdv!

ui.: máskor inkább fuss kimerülésig, vagy csinálj 500 felülést, vagy boxolj egy zsákot..vagy más fizikai feszültséglevezetést

2011. jan. 22. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, a barátnőm is így oldotta a feszültségét, és a mai napig meglátszanak (igaz halványan, de látszanak) a csíkok. Lassan 40 felé araszolunk már...
2011. jan. 22. 11:09
 4/5 anonim válasza:

Szerintem nem a karodat, hanem a kis buksidat kellene valani gyógyírrel kenegetni.

Fordulj szakemberhez, mert mentális gondjaid lehetnek.

A karod miatt meg ne parázz, majd elmúlik, az idő megoldja, csak légy türelemmel.

2011. jan. 22. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat neugronorman kenőccsel kenem mivel azt találtam itthon, meg ilyen aloe verás termékkel is.
2011. jan. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!