Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon felszült vagyok mostaná...

Nagyon felszült vagyok mostanában. Mit tegyek? (lejjebb)

Figyelt kérdés
Én 7. osztályos vagyok (általános), és itt volt a félév és 4.2 lett az átlagom. Anya eddig ordított velem ha valamit nem tudtam. Mostmár magántanárhoz járok. Az első két nap jó volt mnert eddig azt se tudtam hogy a törikönyvből hogy tanuljak h megmaradjon. Most tudom. Így haszontalannak tartom már hogy odajárjak(az előbbi csak 1 pédla volt). A tesóm mindig az osztályelső volt általánosban. Szerintem tőlem is ezt várják el. A suliban is vannak dühkitöréseim. De van amikor csak lesz*rom az egészet. Egy tanár behívott a tanáriba hogy mért csinálom ezt. Közben ő íratott le az osztállyal 36 fogalmat és tanuljuk meg. -.-" (és írtunk, mindenkik 1es lett!) Mert neki ez nem esik jól. mert nekem?! Velem ki törődik!? Barátaim vannak meg állataim. Senki nem törődik velem csak ordítoznak. Azt még az a baj ha én sírok. Néha remegek is. De néha csak elmennék a nagy világba vándorolni. Vagy éppen a tanárt ütném le vagy magamat bántanám.. NEM AKAROK GYÓGYSZEREKET CSAK EGYSZERÜEN NYUGODT LENNI. Mi kell ehhez?
2011. jan. 21. 17:06
 1/3 tetris ***** válasza:

Kedvesem! Gondold végig, hogy ha valaki más írta volna ezt a kérdést, akkor mit tanácsolnál neki?

Feszült vagy? Hát tegyél róla, hogy ne legyél. Keress olyan szabadidős elfoglaltságokat, amitől ki tudsz kapcsolódni. Nézz meg egy jó ki vígjátékot, vagy menjetek el a barátokkal valahova, akármi lehet. Én, ha idegbeteg vagyok, el szoktam menni a kutyával egy nagyot sétálni. Ha az ember kiszellőzteti a fejét, már az is segít.

Miért nem fekszel le csak úgy egyszerűen, és hallgatsz vami kellemes zenét? Most nem heavy metalra gondoltam. Igyál egy finom teát. Hívd fel telefonon a barátodat, dumáljatok egyet. Olvasgass autós újságot. Neked kell kitalálnod, hogy mi az, ami megnyugtat, ami kikapcsol.

A suli miatt meg ne stresszelj már! Jó tanuló vagy, nincs semmi baj veled!!!!

2011. jan. 21. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel... Találj valamit magadnak! Keress valamilyen célt! Valamit, aminek az eléréséhez kell munka, fáradtság, küzdelem (jó értelemben vett) és csináld azt. Ne vegyél olyan komolyan mindent és mindenkit! Ugyanaz a dolog lehet szép is, meg csúnya is! Csak a nézőn múlik! Légy az, aki szépnek látja a dolgokat! Akkor nem lenne miért idegeskedni!
2011. jan. 21. 17:40
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. jan. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!