Epilepsziás roham buliban?
Figyelt kérdés
Az igaz,hogy ha valaki epilepsziás, az nem nagyon járhat disco-kba meg ilyen helyekre a fények miatt?
Van egy ismerősöm aki epilepsziás volt, de már évek óta nem szed gyógyszert, rohamai nincsenek egyáltalán, és meg is állapították róla, hogy már egészséges de egy orvos még is azt tanácsolta neki, hogy kerülje a bulikat, mert rohama lehet. Ez igaz, ha eddig még sohasem volt neki pedig szokott járni discoba?
2011. jan. 21. 14:52
1/3 anonim válasza:
Ez igaz. A villódzó fények olyan folyamatokat indíthatnak el az agyában, amik epilepsziás rohamig vezetnek. Hogy szokott járni diszkóba, az nem garancia, ez bármikor megeshet. Lehet, hogy tízszer elmegy, tizenegyedjére meglesz a baj.
2/3 tetris válasza:
Bizony lehet rohama a villogó fények miatt. Az orvos nem véletlenül intette ezektől helyektől az ismerősödet.
3/3 anonim válasza:
Én is így voltam nem is 1x, de szerencsére még időben kijöttem mert volt eszem. Mondjuk én nem rángatóztam vagy ilyesmi, csak szarul lettem a váltakozó fényekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!