Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csíp amikor vizelek, mitől...

Csíp amikor vizelek, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Szóval,1-2 napja egyre többször kell járnom hugyozni de sokkal kevesebb jön egy alkalommal mint általában,és csíp is :S,bár csípni igazából akkor kezd el amikor már kevés van és egy kicsi van még bent. És épp az előbb a végén amikor ráztam ki (tehát,a bennmaradt cseppeket) két,enyhén vörös csepp jött ki :S. Mi lehet a baj?
2011. jan. 20. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hólyaghurutod van, menj mielőbb orvoshoz!!! Én ugyan nő vagyok, de volt hólyaghurutom, egy tisztességes felfázás következtében, és baromi rossz volt. Állandóan inger, közben 1-2 csepp, ami csíp, mintha valami sav vagy lúg jönne ki. Én nőgyógyásznál voltam, te urológushoz menj. Kapsz gyógyszert, és pikk-pakk helyrejössz. Ne húzd az időt, mert csak fájdalmasabb lesz. Jobbulást!!!
2011. jan. 20. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben van,köszi a tanácsot!
2011. jan. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!