Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért barna a szemem körül?

Miért barna a szemem körül?

Figyelt kérdés
Felfigyeltem rá,hogy minden télen barna a szemem körül.
2011. jan. 19. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy sápadtabb vagy, vagy vérszegény/vitaminhiányos.

Szedj valami étrendkiegészítőt, pl én a Supradynt tudom ajánlani, vagy ha sápadt vagy, akkor menj szoliba.

Ebben az ocsmány szürke időben ez amúgy nem meglepő tünet. Én is úgy nézek ki, mint egy kriptaszökevény :)

25/N

2011. jan. 19. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Naponta menjel ki a friss levegore, de melyeket lelegezz, aztan ha teheted, akkor min. napi 1 almat egyel meg, es csalanteat igyal, ugyanis ez a tea nem csak vertiszto, de verkepzo is.

Keruld a tartositassal keszult elemiszert es uditoket.

2011. jan. 19. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Alapból barna bőrű vagyok,vagyis könnyen barnulok nyáron,de télen ki fehéredek.Nem hinném,hogy vérszegény vagyok,mert nem vagyok fáradékony és jó az étvágyam is,multivitamint is szedek Actival MAX-ot.
2011. jan. 19. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor pedig ezért van! Ha barnább bőrű típus vagy, de télen sápadsz, akkor természetes, hogy a szemed körül barna maradsz, ott ugyanis nehezebben engedi el a pigmenteket a bőr. A barnább bőrűekre jellemző a betegség miatti sápadságkor fellépő karikás szem is!

Úgyhogy akkor immáron csak a szolit tudom javasolni (már ha zavar, és tenni akarsz ellene, és ezért írtad ki a kérdést).

A kriptaszökevény 25/N :)

2011. jan. 19. 15:21
 5/5 tetris ***** válasza:
Ha ez a barnaság esetleg kissé sárgás árnyalatú, akkor a májfunkció zavarára is utalhat.
2011. jan. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!