Miért barna a szemem körül?
Vagy sápadtabb vagy, vagy vérszegény/vitaminhiányos.
Szedj valami étrendkiegészítőt, pl én a Supradynt tudom ajánlani, vagy ha sápadt vagy, akkor menj szoliba.
Ebben az ocsmány szürke időben ez amúgy nem meglepő tünet. Én is úgy nézek ki, mint egy kriptaszökevény :)
25/N
Naponta menjel ki a friss levegore, de melyeket lelegezz, aztan ha teheted, akkor min. napi 1 almat egyel meg, es csalanteat igyal, ugyanis ez a tea nem csak vertiszto, de verkepzo is.
Keruld a tartositassal keszult elemiszert es uditoket.
Akkor pedig ezért van! Ha barnább bőrű típus vagy, de télen sápadsz, akkor természetes, hogy a szemed körül barna maradsz, ott ugyanis nehezebben engedi el a pigmenteket a bőr. A barnább bőrűekre jellemző a betegség miatti sápadságkor fellépő karikás szem is!
Úgyhogy akkor immáron csak a szolit tudom javasolni (már ha zavar, és tenni akarsz ellene, és ezért írtad ki a kérdést).
A kriptaszökevény 25/N :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!