Más énekhang orrsövényműtét után?
Figyelt kérdés
Most volt orrsövény műtétem énektanárom ajánlására. Kérdésem a következő: tényleg jobb lesz, más lesz a hangom, vagy hiába szenvedtem végig ezt a tortúrát? Ha valakinek van tapasztalata, megköszönném, ha válaszolna!2009. febr. 2. 19:27
1/5 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, amúgy leírnád, milyen volt a műtét?!
2/5 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy nem pont nekem kéne leírnom, mert nekem elég rossz élményeim voltak :S nem akarlak elijeszteni.
2009. febr. 2. 20:40
3/5 anonim válasza:
Nekem kb. 5 éve volt orrsövényműtétem, de nem tudom minek.
Eredetileg azért, mert nem kaptam levegőt rendesen, megműtöttek de semmi nem változott.
A hangom ugyan olyan maradt, és levegőt sem kaptam jobban...
Nekem allergiám van, úgyhogy nem is értem, hogy minek műtöttek meg.
Amúgy fent az orromban azt hiszem, azt hívják orrnyeregnek, ott baromi szűk az a rés, az átjáró, úgyhogy ha már megműtöttek, akkor azt kellett volna, nem alul lekapargálni a csontból, mert annak aztán semmi értelme nem volt.
4/5 anonim válasza:
Külsőleg ugye nem változik meg az orrom?
5/5 A kérdező kommentje:
dehogy változik meg...
2010. márc. 11. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!