Ez mi lehet? - többi lennt, fontos! :S -
Tegnap délután viszketett az arcom azt hittem megcsípett valami ilyen nagyon picike nagyon sok kis nem tudom mi jött ki sokkal kisebb mint egy persegés de leginkább ahhoz tudnám hasonlítani és piros körülötte maj másnapra az egész arcom tele lett a szemem aljáig a homlokomon és az orrmon semmi csak az arcom két oldalt meg az állam és vörös,azok a nagyon apró pöttyök és meleg mellé elkezdett még aznap fájni a fejem is.. :S
Most kenegettem a mai nap iylen babkrémmel vmennyire segített is majd lezuhanyoztam és megint bepirosodott teljesen :S
Mi lehet ez? :S
nem vagyok semmire se allergiás.. :) :(
Gondolkoztunk rajta hogy mit kenhettem az arcomr ahogy ez jött ki rajta az ég világon semmit, egy nagyon minimális alapozót tettem a homlokomra...
Menj dokihoz. Hasonló tünetek után derlt ki, hogy kanyaró.
Szerintem a tiéd nem az, mert nekem lázam is volt. De azért jobb, ha elmész. Lehet allergia bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!