Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mekkora kockázta van annak,...

Mekkora kockázta van annak, hogy unokatestvérek házasságából nem egészséges gyermekek születnek?

Figyelt kérdés
A rokonházasság genetika kockázataira gondoltam.
2011. jan. 18. 13:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Milenne ha a témánál maradnál?
2011. jan. 18. 20:35
 12/17 anonim válasza:

Ilyet még nem írtam, de tényleg le kellene nyugodj.

Talán ha a válaszok itt nem elégítenek ki -(úgy vélem egyet az elején kivéve a többi mig fel nem háborodtál igen megpróbált segítőkész lenni ) - akkor talán nem ide kellene feltenned a kérdésedet, nem orvosok járnak ide, hanem valami genetikust hívj fel, ha személyesen nem mered ezt megbeszélni.

Egyébként rengeteg unokatestvérházasságból születik egészséges gyermek, van esély persze, hogy nem lesz egészséges, de idegen kapcsolatban is bármi előfordulhat. Ha annyira nagy lenne a kockázat, nem lenne engedélyezett a házasság sem unokatesók között. Mondjuk igaz attól gyereket csináhatnak.

2011. jan. 18. 22:14
 13/17 Tinker Bell ***** válasza:
87%

Kedves kérdező! Akkor a témánál maradok. Úgy látom téged személyesen érint ez a téma és te is egy unokatestvér-pár gyermeke vagy, ezért vagy ilyen degenerált!

Egyetértek az előttem szólóval, hogy ahelyett, hogy leosztod azkat akik válaszolnak neked inkább hívj fel egy orvost, ha másért nem akkor azért, hogy egy erős nyugtatót felírjon neked.

Nagyon szívesen válaszoltunk a kérdésedre!

Szép napot!

2011. jan. 19. 08:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha chatelsz, irogatsz a neten akkor nem árt ha tudod, hogy a csupa nagybetű az itt bizony kiabálást jelent

Ráadásul használható normális válaszokat kaptál

2011. jan. 19. 08:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Neked,lehet,hogy azt jelenti.
2011. jan. 19. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt, ha hülye és szeret ordítani hát ordítson.
2011. jan. 19. 18:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért nem írhatóok nagybetűkkel mert ti megállapotatok abban, hogy ezt az irásmódot kiabálásnak tekintitek?

én nem csatlakoztam ehhez a ligához.

2011. jan. 23. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!