Azzal, hogy "ropogtatom" a hátamat, tényleg csak ártok neki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:34
1/3 anonim válasza:
Igen.Van olyan csontkovács,akinek az a sikkje,hogy minden masszírozásnál ropogtatni kell.Ez nem jó,mert a csigolyák elmozdulása feleslegesen idegbecsípődéshez vezethet,ami meg betokosodik,utána mehetsz újra vissza.Csak akkor jó a ropogtatás,ha konkrétan a helyére kell mozgatni egy csigolyát.Ezt egy komoly csontkovács tudja is.
2/3 anonim válasza:
valószínűleg igen, bár én is nagy megszállotja voltam annó, de abbahagytam a kockázatok miatt. nekem néha elzsibbat, ha gyakran csináltam, ugyhogy csak ajánlani tudom, hogy ne csináld...! amúgy muris hangja van
3/3 anonim válasza:
Nekem a nyakam és a hátam is szokott ropogni, nem igazán jó helyen vannak a csigolyáim, de nekem a rendes doki (nem csontkovács) azt mondta, hogy még jót is teszek vele.
Iszonyú hangos és mindenki megijed a környezetemben a hangjától, de utána majdnem egy napig nem is fáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!