Csoda? Az amerikai képviselőnő hogy élhetett túl egy fejlövést?
Hogy élhette túl szerencsétlen?
A golyó (állítólag 9 mm) áthatolt az agyán és mégis túlélte és még a felépülésre is van esélye.
A filmekben is (meg köztudottan a valóságban is) aki ki akarja magát nyírni az a fegyvert a halántékához nyomja vagy a szájába veszi és tűz. Még kisebb kaliberrel is.
És a hatás nem kérdés...
Akkor ez hogy lehetséges? Csoda?
Ugye te orvos vagy? Vagy legalábbis egészségügyi dolgozó, igaz?
Logikus amit írtál, még egy laikusnak is.
Csak eléggé megdöbbentem, hogy egy 9 mm golyó "csak" ennyi kárt okozott, de már értem.
Bár nyilván a kisebb kaliberű lőszer is pont olyan halálos ha az agytörzset találja el. És a nagyobb sem ha nem létfontosságú részt.
'...egészségügyi dolgozó, igaz?'
Igaz. Nem volt szép látvány -.-
"Logikus amit írtál, még egy laikusnak is."
Örülök, hogy érthető lett ;)
"...a kisebb is...halálos ha az agytörzset találja el."
Így van és ahogy írtam, a "bekapós" esetben a hatást jelentősen fokozza a nagy nyomású lőporgáz.
Jó, jó igaz, ez nem kérdés volt, tehát nem is várhattam rá választ.
Mi az a keményszájpad? Sohasem hallottam még ezt.
A kisebb kaliber viszont kisebb területet talál el, és ha nem pont az általad említett törzsdúcot találja el, akkor lehet, hogy nem halálos. (Gondolom a törzsdúc nem nagy terület és nem biztos, hogy a golyó odamegy, még a szájba vett cső esetén sem.)
Én így értettem.
Én laikusként mindig is úgy gondoltam, és fogom gondolni, hogy bármilyen fejlövés is, olyan, mintha egy tizenkettedik generációs kvantumprocesszort ß@sznál oda a földhöz erőből, bármilyen védőtok nélkül.
Fejlövés így vagy úgy, az agy szétfoccsanásába illene még a másvilágon túl is instant megd¤gleni.
Ezért egy kalap f--szság az is, ami a 13-as c. filmben van. Csak arra jó, hogy hányingered legyen, és 3 napig rémálmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!